RÅDGIVER SMARTHUS

Ettermonter smart rulleskodderkontroll

Med en smart elektrisk beltevikler sparer du selvfølgelig deg selv for det manuelle arbeidet med å heve og senke rulleskoddene. Men det finnes også mange andre fordeler. Det som gjør det så attraktivt, er komforten du får når rulleskoddene tilpasser seg etter solens posisjon om sommeren og holder rommene avkjølt. Eller den naturlige følelsen når rulleskodde langsomt heves på soverommet og sollyset sørger for en behagelig oppvåkning.


Ettermontering av manuelle belteviklere:
Rulleskodderkontroll montert på eller i veggen

Elektriske belteviklere for rulleskodder er enkle å ettermontere i eksisterende rulleskoddesystemer. De fungerer som et frittstående produkt, men tilbyr et maksimalt av utvalg av funksjoner når de integreres i smarthussystemet via en trådløs bridge.

For montering på vegg

Versjoner som monteres på veggen, eliminerer behovet for maling eller tapetsering. De egner seg derfor også ideelt for ettermontering av smart rulleskodderkontroll i leiligheter som man leier.

Elektrisk beltevikler for montering på vegg for < 2000 kr

Fra Rademacher

Fra Schellenberg

For montering i vegg

Den elektriske beltevikleren for montering i vegg blir bygd inn i en belteboks. På grunn av den ukompliserte plug-and-play-løsningen og strømforsyning via kabel og støpsel er det ikke nødvendig med store ombygginger.

Elektrisk beltevikler for montering i vegg for < 2000 kr

Av Rademacher

Av Schellenberg

Vårt tips: Rademacher Start2Smart-sett for
rulleskodderkontroll for < 2000 kr

Høres et smarthussystem som går lenger enn smart rulleskodderkontroll interessant ut? Men finnes det ikke noe slikt system ennå? Med dette startsettet med beltevikler som monteres i vegg og HomePilot®-stasjon blir det enkelt å komme i gang med et automatisert hjem, og systemet kan utvides når som helst.


Rulleskodderkontroll med Homematic IP

Homematic IP rulleskodderkontroll er spesielt utformet for rulleskodder med elektriske motorer. Rulleskoddeutløserne monteres av en elektriker. På utløseren blir det satt inn en adapter. Denne er tilgjengelig for brytere av alle merker. Etter at bryteren er satt på kan beltestyringen kontrolleres via Homematic IP-systemet.


Fordeler med smart rulleskodderkontroll

Smart klimastyring

Smart klimastyring

Rulleskoddene inntar alltid den perfekte stillingen for å skjerme for solen. Dette holder rommene behagelig kjølige om sommeren.

Smart oppvåkning

Smart oppvåkning

Det finnes ingen mer naturlig måte å våkne på enn med kontinuerlig økende dagslys som siver inn gjennom rulleskodder som heves langsomt.

Smarte rømningsveier

Smarte rømningsveier

Hjemmesikkerheten øker med smarte røykvarslere. Ved brann åpnes rulleskoddene automatisk og frigjør rømnings- og redningsveier.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.