Lamper i landlig stil

Lamper i landlig stil

Den landlige stilen er for lengst blitt en populær stiltrend, og ikke bare på landet. Den trendy landstilen kan også finne sin plass i nydelig innredede byleiligheter. I sin moderne utforming ligger den svært nær den skandinaviske stilen – så det er rom for flytende overganger.


Hva er typisk ved landstilen?

Lyst treverk og elementer laget av glass og keramikk gjør at den skiller seg ut


Den moderne hyttestilen kan beskrives som den landlige broren til den trendy hyggestilen. For også her handler det om hygge med mye tre. Og varme glassaksenter, lekne keramikkdetaljer og massive metallelementer bør ikke utelates fra landstilen.

Oppdag nå

Kjøkken i hyttestil


Det typiske hyttekjøkkenet klarer seg ikke uten keramikklamper. Hullmønstre som skaper lys- og skyggespill på veggene er ekstra vakre. Og trelamper tar seg også fantastisk ut ved spisekroken. De bringer naturlig hygge inn i hjemmet.

Til kjøkkenlampene

Oppdag nå

Landlig stil i stuen


Rustikke bjelker og knirkende gulvplanker – slik ser man for seg den koselige stuen på landet. Lamper laget av tre, glass og lyse tekstilskjermer passer godt til dette. Som gulvlampe ved siden av lenestolen eller sofaen kan de brukes for å skape harmoniske øyer av lys for avslapning.

Til stuelampene

Oppdag nå

Lysekroner i landlig stil


Solid, pittoresk, rustikt – det er noe av det som karakteriserer de populære lampene i landstil. Hva passer bedre enn en lysekrone i tungmetall? De som liker det pittoreske, bør vurdere en modell med glassylindere som minner om blafrende blokklys.

Til lysekronene

Oppdag nå

Landlig stil utendørs


Solide materialer i landlig stil passer perfekt i hagen. Rustikke metallykter tar seg vakkert ut på grove murvegger. Og også sokkel- og stilys med lykter i rustpreg skaper den landlige stemningen for alle besøkende.

Til utelampene

Oppdag nå
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.