Rike brune jordfarger

for en varm lysatmosfære

Fra myk beige til dypbrunt skaper jordfarger en fantastisk atmosfære - spesielt i forbindelse med lys. Lampeskjermer i jordfarger - med varme røde, oransje og gule nyanser - ser rene og naturlige ut, og lar seg godt kombinere med trendy materialer som tre og betong. De kan også harmonisk kombineres med nesten alle fargetoner.

Mousse

Komfortabel og stemningsfull


En mørk brunfarge, som minner om mousse au chocolat, skaper en følelse av trygghet og stabilitet i interiøret - akkurat det rette for koselige timer når som helst på året.

Lamper i mousse-farge

Mellow Mix

En munter blanding


Dette er lamper med flere lampeskjermer som minner om fargerikt høstløv. Med individuelle nyanser som kombinerer jordfarger fra okergult til oransje til rødbrunt, skaper de et stemningsfullt blikkfang.

Belysning i Mellow Mix-farger

Camel

Mykt, naturlig utseende


Camel er en ekte klassiker blant jordtonene. Nyansen, som minner om duftende vaniljecappuccino, lar seg spesielt godt kombinere med svarte eller lyse beige toner.

Lamper i Camel-stil

Eggshell

Den edlere hvitfargen


Lampeskjermer i den moderne og naturlige nyansen av eggeskall eller champagne, skaper et preg av eleganse i nedtonet stil - og passer spesielt godt sammen med treaktige, mørkebrune fargenyanser for en harmonisk kombinasjon.

Utvalgte lamper i eggeskallfarge

Brunt

En klassisk og varm farge


Brune toner i alle fasetter fra lysebrun til mørkebrun gir setter et varmt og koselig preg på boligen. Brune lamper i forbindelse med varmt hvitt lys garanterer en god stemning - fra den brune taklampen til nattlampen i brunt.

Vakre, brune lamper
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.