Fortryllende stemning

i hjemmets vinterhabitt

Julen står for ettertanke, for samvær med sine nærmeste og fremfor alt for varmt, koselig og glitrende lys! Ettersom dagene blir kortere og kortere i adventstiden, bringer stjerner, opplyste trær og innen- og utendørs julelys glede og forventning inn i hverdagen vår. Og selv etter juledagene fortsetter den gode stemningen som julepynten utstråler å følge oss gjennom vinteren.


Monokrom eleganse

Julestuer med belysning i smarte farger


Det moderne juleutseendet: monokrom eleganse med hvite stjerner og iskrystaller, reduserte former og ornamenter i metalliske nyanser. Det varmhvite lyset, som perfekt komplementerer det moderne designet, sørger for julekosen. Et fortryllende tillegg til det store julesortimentet, som du kan hente uendelig inspirasjon fra. Feststemningen er garantert!

Innendørs julepynt


En fantastisk juletid

Skap julestemning med naturlig lys


Grønt og tradisjonelt eller hvitt og snødekket - slik bringer kunstige juletrær med glitrende julelys en vinterlig atmosfære inn i stuen. I kombinasjon med stjerner og juletrekuler i jordnære naturnyanser samt advents- og julekranser i naturmaterialer, skapes varme og koselige aksenter i julebelysningen. Denne lysende juletrenden passer perfekt med natur-chic-trenden så vel som den klassiske skandinaviske stilen og landlig, rustikk innredning.

Gå til kunstige juletrær


Tradisjonell julepynt - klassisk rød

Må-ha-julestjernene


Denne rødglødende juleklassikeren vil garantert fremkalle juleminner fra barndommens dager. Fra fløyelsmyke julestjerner til gyngehester og nøtteknekkere - den varme, livlige fargen er sterkt assosiert med den koselige julesesongen, noe som gjør den til en absolutt klassiker. Når duften av småkake brer seg gjennom rommene en adventsettermiddag, og lyset skinner mykt med julemusikk som spilles på radio, da når forventningsgleden sitt høydepunkt.

Oppdag årets julestjerner


Vinterens eventyrland

Julelys rundt i huset


Når balkongrekkverket er kledd i varmt glødende lys, silhuetten av juletreet glitrer i hagen og rev, rein og ekorn venter på alle gjestene ved inngangen til huset, kan julen endelig ønskes velkommen. Med smarte og klassiske lyslenker kan alt fra vindu til hagebod bades i stemningsfullt julelys. En klassiker med lang tradisjon: den festlige, skinnende dørkransen som varsler vintersesongen.

Oppdag utendørs julepynt


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Ikke gå glipp av våre Black Week-tilbud!

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få de beste tilbudene først!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.