Trendy belysningsideer for enhver interiørdesignstil

Art deco

Estetisk formspill

En symbiose av geometriske former, glamour og lys - dette kjennetegner essensen av lamper i Art deco-stil. Med skjermer og rammer laget av materialer av høy kvalitet som glass og edle metaller, samt stimulerende, elegante farge- og materialkontraster, flytter ekstravaganse og luksus inn i våre oppholdsrom.

Kjøp Art deco lamper

Inspirert af naturen

Bring naturen inn!

Lamper laget av fornybare råvarer som tre, rotting, bambus eller bananhamp gir en koselig og naturlig atmosfære til våre oppholdsrom. De kan fint kombineres med trendy stiler som skandinavisk, boho og vintage. Slik bringer vi den oppkvikkende og avslappende følelsen av frihet og nærhet til naturen inn i hjemmene våre.

Kjøp lamper i naturlig stil

Smart Living

Individuel lysstemning med et enkelt klikk!

Opplev lys på en ny måte - med smarthus! Det er helt ukomplisert å komme i gang – takket være smarte lyskilder som passer inn i stikkontakten på konvensjonelle armaturer og er klare til bruk umiddelbart, samt smarte armaturer med permanent integrert smarthus-teknologi. En fantastisk, individuell lysatmosfære og utallige komfortfunksjoner er nå mer håndgripelige enn noen gang før!

Kjøp smart belysning

Minimalisme

Less is more!

Tanken bak minimalisme er å skape et fredelig fristed for vår hektiske hverdag – innenfor hjemmets fire vegger. Minimalistiske lamper konsentrerer seg om det viktigste og er designet med en klar linje. «Form følger funksjon», akkurat som det var i Bauhaus-tiden.

Kjøp minimalistiske lamper

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.