Industrielle designlamper

Innred med den urbane loftstilen

Fascinasjonen med loftstilen er som følger: den industrielle stilen imponerer med sin rustikke, grove sjarm fra tidligere fabrikker. Belysningsdesign som er basert på industrielle lamper benytter seg av røffe detaljer som rør, ventiler og nagler. Den store hemmeligheten med denne stilen er at den skaper en høy grad av komfort, takket være de rustikke elementene. Ingen andre designstiler får den uformelle kombinasjonen av kaldt metall, ubehandlet tre og bar betong til å bli mer koselig!

Handle nå


Hva er typisk industriell stil?

Metall, rust og flassende maling - med høy komfort!

Den industrielle stilen kommer fra den tiden kunstnere tryllet frem værelser og atelierer i fabrikklokaler med rimelig leie. I dag er det mer snakk om å legge til litt industriell sjarm til hjemmet vårt. Ofte i form av innredning og gjenstander som lamper. Hyggefaktoren kommer, når det gjelder lamper, fra kombinasjonen av den røffe og kalde designen med varmhvitt lys.

Rustikke "statements" laget av metall

Lampeideer med trendy sjarm

Industrielle designlamper ser massive, grove og veldig stilige ut! Med detaljer som nagler, rustflekker og ujevnheter, finner fabrikkens sjarm vei inn i hjemmet vårt. Metall med blanke, matte eller rustne overflater er nesten alltid involvert. Hva skal til for å få den perfekte iscenesettelsen? Nok plass - men det trenger ikke være storbyloftet!

En trend på tre ben

Tripodlamper i industriell stil

Tripoder kommer opprinnelig fra kamerastativ, atelier- eller studiobelysning. Åpne metallskjermer og ben i massivt tre eller metall karakteriserer de trebente industrilampene. Når lampen kan beskues i sin helhet, passer filamentpærer utmerket for en tiltalende visuell effekt.

Brukt utseende for vintage loftstilen

Autentiske må-ha-brikker for den industrielle stilen

Mens du kan få tak i passende og autentiske møbler på et loppemarked, er det vanskeligere å gjøre det samme med lamper. Brukt og gammeldags er nemlig ikke ensbetydende med industriell chick. Vintage-utseendet med alle sine bevisste særegenheter som flassende maling er en populær detalj for belysningsartikler i industriell stil. Slik kombineres det grove fabrikkutseendet med en moderne livsstil!

Belysning i betong

Trenden innen industrielt interiør

Armaturer laget av betong gir utvilsomt hjemmet et industrielt preg. Få materialer kan vise til en like tydelig effekt på atmosfæren i rommet, som grå betong. Den rolige gråfargen, grove følelsen og den enkle, men mangesidige designen skaper en elegant tyngde og individualitet. Perfekt for fabrikk-chic! Tips: Kombinasjoner med tre eller kobber fungerer som regel alltid godt!

Gjør loftet fargerikt

Fargetoner i den industrielle stilen

Selv i den nedtonede, nakne industrielle stilen, må fargene velges og kombineres på en gjennomtenkt måte. En sterk grønn-, blå- eller gulfarge i typiske former for industrielle lamper ser friskt og samtidig kult ut. Uansett om det er en pendellampe over det massive trebordet som gjelder, eller en gulvlampe i det koselige lesehjørnet: lyse farger tar seg godt ut på loftet!

Én lampe ikke nok!

Industrielle lamper med flere lyskilder

Velger du lamper med flere lyskilder eller med flere lampeskjermer på samme armatur, er du på riktig vei hva gjelder industristilen. Og her har du lov, nei oppfordres du, til å gå for det ukonvensjonelle! For eksempel lamper med lyskule på enden av et vinklede rør, eller med lampeskjermer i form av et kobberbur. Disse lampene garanterer det lille ekstra i den moderne loftstilen!

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.