Betonglamper

Fra byggemateriale til stilikon

Da du før i tiden tenkte på ordet betong, var sannsynligvis ikke assosiasjonen "dekorativt" den første som dukket opp. Men takket være sin grove sjarm og smarte designideer, har bygningsmaterialet blitt et trendy materiale for utallige gjenstander og moderne belysning.


Betongens rå sjarm

På grunn av sitt robuste utseende er betonglamper nesten forutbestemt til industriell stil. Men de unike hjørnene og kantene løsner også på de moderne stramme, strenge linjene og utformingen av den moderne stilen. I fargerike interiørdesigner gir den jordnære grå fargen en velkommen, sofistikert kontrast.

Alle innelamper

Steinsolid: Designerlamper av betong

Kan rå betong være filigran og grasiøs? Mange lampedesignere har tatt denne utfordringen og designet fantastiske betongarmaturer for verdensberømte merker som Artemide, Flos og Karman. Alle disse kreasjonene utstråler eleganse, vekt og fremfor alt en umiskjennelig individualitet.

Alle designerlamper

Utendørs lyskreasjoner

Betong har i århundrer bevist sin verdi som byggemateriale. Det er derfor helt naturlig at materialet også er egnet for funksjonelle utelamper. Men det stopper ikke her. Nye ideer dukker også opp for uteområdet, som leker med arkitekturen eller lysets strålingsvinkel og leveres i form av unike belysningsobjekter.

Alle utelamper

Smart kombinert: Betong i en materialblanding

Betonglamper i blandingen grov betong og materialer som eukalyptustre, skinnende kobber eller røkt glass er en trendy kombinasjon! Mens betongens porøse overflate minner om kjøligheten i fabrikkbygninger, skaper for eksempel naturlige treoverflater en varm kontrast som passer perfekt til hyggestilen. Dette gjør betong til et av de mest sosialt akseptable materialene gjennom tidene!

Kjøp nå
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.