Årets Pantone-farger 2021

Inspirerende duo: Ultimate Grey & Illuminating

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey og PANTONE 13-0647 Illuminating kunne ikke vært mer forskjellige, og likevel støtter de hverandre. Stemningen de formidler er av styrke og positivitet. Historien disse to nyansene forteller, handler om dyp omtanke med et glimt av håp. Et inspirerende samspill oppstår mellom de to fargene - det solide, praktiske fundamentet i samspill med en varm, munter, optimistisk livlighet - dette overføres naturlig til perfeksjon og tidløs lampedesign.

ULTIMATE GRAY
ROLIG OG AVDEMPET

Fargetonen PANTONE 17-5104 Ultimate Grey gir oss følelsen av varighet og ro. Det gir oss kompetanse i å takle utfordringer og styrker evnen vår til å være motstandsdyktige. Det grå som preger interiøret vårt i 2021, står for solid en pålitelighet og symboliserer et solid fundament - metaforisk sett, som småstein på stranden. Dens enkelhet får andre farger til å skinne, og det ser veldig harmonisk ut i samband med lamper med varmhvitt lys.

Utholdenhet og
ro
Finn din grå lampe

Illuminating
Solfylt og positivt

En lys og munter gulfarge full av liv ligger bak PANTONE 13-0647 Illuminating. Med en varme som solen formidler denne gule fargetonen et budskap om lykke, styrke og håp. Ut fra dette avleder vi en uhemmet tillit til en bedre fremtid. Akkurat nå gir Illuminating mot og livsglede - formidlet via fasjonable, kreative lamper og lyskreasjoner.

Livlighet og
varme
Kjøp din gule lampe
FARGEPALLETTER
de nye Pantone-fargene
perfekt kombinert!

PALETTEN AVIARY
KRAFTIG UTSTRÅLING

Med sin strålende glans bringer lamper i fargen på fargepaletten Aviary en munter stemning inn i hjemmene våre. I tillegg til Ultimate Grey and Illuminating inkluderer årets stjerner også de blå tonene Skydiver og Peacock Blue, samt den fremtredende rosa Fruit Dove. Cloud Dancer gir kontrast med sin lysegrå fargetone.

Med utstrålingen
til en fargerik fjærdrakt
Kjøp lamper i trendfarger

PALETTEN SUN & SHADOW
JORDNÆR

Fargepaletten Sun & Shadow står for styrke og selvtillit. Med sine jordfarger kombinert med Ultimate Grey og Illuminating, skaper dette et samspill mellom uberørt skjønnhet og harmoni. Oil Green og Shadow Green, sammen med Wild Ginger og Blue Nights, er i fokus i denne fargesammensetningen. Dette er rike farger som gjør enhver lampe til en statement pieces.

Et uttrykk
av primitiv skjønnhet
Kjøp lamper i trendfarger

PALETTEN ENLIGHTENMENT
NYE IDEER

Med fargehistorien til paletten Enlightenment kan tankene utfolde seg og nye ideer kan blomstre. De ungdommelige nyansene formidler positive fremtidsrettede følelser og vårlignende godt humør. Placid Blue, Prism Pink og Lavender gir en pastellfarge til fargeharmonien, som er avrundet av Lead Crystal. I moderne interiør introduserer lamper i dette fargespekteret et snev av friskhet.

Inspirerer til
friske tanker
Kjøp lamper i trendfarger
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

250 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.