Høstens trender er her

Fra lette kunstverk til puristisk, diskret design

Årets belysningstrender er like allsidige som høsten selv. Må ha-lampene i enhver innredning: monokrome svart-hvite belysningskreasjoner i geometriske, puristiske former. Glassmalerier gir muntre fargekontraster, mens lamper med filigranlinjer i fint burdesign gir en grasiøs lysstemning i innredningen. De som liker spennende spill med lys og skygge, kan i høst nyte de mange forskjellige lampene med intrikate hullmønstre.

Oppdag høstens trender


Burlamper: Mer elegant enn noen gang før

Belysningsideer med fine linjer

Før ble burlamper designet med veldig mye ledig plass mellom de forskjellige lamellene. Fra og med denne høsten hører denne distansen fortiden til. Uttrykket er bemerkelsesverdig lett og gittertrådene beveger seg mye mer svingende mot hverandre og skaper fantastiske lampeformer og rammer. Favorittmaterialene for dette fascinerende armaturutseendet med slik en fantastisk belysningseffekt er jern, stål og metaller lakkert i kobber, svart og grafitt.

Handle stilen

Lamper med elegant hullmønster

Disse armaturene skaper et spennende spill av lys og skygge

Vi kjenner hullmønstre og lysspill fra lampene i orientalsk stil. Disse designene har nå utviklet seg fra sin marokkanske opprinnelse og satt sitt preg på også andre lampedesignstiler. Det som går igjen er det fantastiske lyset og skyggene fra disse lampene, som oppstår når materialene settes sammen i vakre former, som f.eks. diamantform, sekskantet som i bikuber og blomster- eller spindelvevlignende skjermer. Selv uten å være skrudd på tiltrekker disse lampene seg mange nysgjerrige blikk!

Handle stilen

Puristisk eleganse med lamper i hvitt

Belysningstrender som ganske enkelt begeistrer

De er tidløse og likevel moderne: Hvite lamper uten mange unødvendige detaljer beriker enhver innredning, og kommer i alle tenkelige former. Designere omorganiserer puristiske, geometriske former for å lage fascinerende lysverk. Disse er utstyrt med lyskilder med varmthvitt lys, og danner rammen for en frisk, ukomplisert belysning som gjør sitt for å bidra til koselige øyeblikk og velvære i den mørke årstiden vi går inn i.

Handle stilen

Dyp svart lampedesign

Belysningstrender i dype, svarte fargetoner

De er motstykker til hvite lamper og likevel puristiske i sin form på sin egen måte: Matt sorte lamper og armaturer er en trend som også er etterspurt om høsten - og som aldri går av moten. Designerne bruker også her grunnleggende geometriske former, som de kombinerer for å lage unike design. Lyseffekten disse lampene skaper bidrar også til en innredning der du føler deg hjemme og avslappet.

Handle stilen

Lamper som fargelegger høsten

Fargerike, stemningsskapende lamper i glass

Med lamper i farget glass kan noe av den glitrende sommerstemningen bevares inn i høstmånedene. De moderne lampene er fengslende med sine muntre farger - ofte med flere skjermer i forskjellige fargerike versjoner og kombinasjoner. Det varme lyset som utstråler fra disse trendlampene er ganske enkelt fortryllende!

Handle stilen
  • 1 200 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.