Høstens trender 2020

Kreativt mangfold blant høstens interiørnyheter

Høsten har alltid vært en kilde til inspirasjon og nye belysningsideer - like mangesidige som fargenyansene til det stadig mer fargerike bladverket! Fra ekstremt glamorøse lys med et bombastisk stilspark i stuen, til puristiske hvite designperler og lampeideer som imponerer med sin naturlighet, høsten har alltid mye å by på. Denne høsten tilskriver lamper som benytter rommets fire vegger til å utfolde seg på: Disse uvanlige designene trenger ikke mer enn en enkelt stikkontakt eller lyskilde til å kaste et helt eget lys med nyanser som gir omgivelsene et særegent preg.

IT'S SO
GLAMOROUS!

Denne høsttrenden er bare bombastisk! Glamorøse lys i gull-, kobber- og kromtoner med krystaller og glass i et nesten majestetisk design. Disse lampene vil automatisk bli det største blikkfang i boligen til interiørelskere i tiden fremover! Med sine staselige størrelser, pompøse linjer og uvanlige former, avgir disse glamorøse lampene en egen lysende "statement" som krever ekstra med luft rundt seg.

Glamorøse lys

ALL BRIGHT
AND WHITE!

I Skandinavia benyttes hvitt til å fremheve det puristiske og det elegante med hjemmene våre. Denne høsten får hvitfargen fullt spillerom i form av et helt spekter av lamper farget i det reneste hvite og intet annet. Lampene som bærer hvitt denne høsten vil passe perfekt inn i skandinaviske hjem, så vel som ethvert rom i minimalistisk design. Vårt tips: kombinere belysning i hvitt med fargesprut - for eksempel i form av ekspressive fotoutskrifter.

Handle belysning i hvitt

Livsglede
med Botanic-Chic

Vi bringer våren inn i stuen! Når blomstene i den varme sesongen sakte gir plass til fargerike løvverk utenfor, gir vi inneplantene våre plass til å stråle - i kombinasjon med stilige lamper som også viser seg å være blomsterpotter - et lysende, trendy tilbehør som ikke skal mangle i noen stue!

Handle lamper i botanisk-chic

FORFRISKENDE
NATURLIG!

Inspirasjon fra naturen har alltid vært en viktig kilde til hvordan vi designer hjemmene våre. Tre, rattan, bambus med mer er for eksempel i dag basisen for mange populære trendstiler. Nye innovative ideer gjør også at lamper laget av naturlige materialer stadig regnes som trendsettende. Fra håndlagde varianter av kurvoptikk til varmt, glødende harmonisk lys som ståler gjennom lag av tre og bark: naturen er med på gi denne høsten sin egen magi.

Handle belysning basert på naturen

Rydd plass for
belysning!

Borte er dagene da lyspærer ble brukt på en rent funksjonell måte og "bare" stod ansvarlig for strålende lys i stuen. I dag stiller vi med langt større forventninger til disse lyskildene i husene våre, og ikke bare skap de belyse omgivelsene slik vi ønsker, de skal også være blikkfang som kan sees og nytes! Dagens lyspærer finnes i mange kreative former, for eksempel som flaskeoptikk eller i kantete versjoner - lyspærer som trygt går sin egen vei i høst. Lett og kombinere og enkle å benytte seg va er de også.

Høstens stiligste lyspærer
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.