Fantastisk hagebelysning

La sommerhagen skinne kveld som dag

Hagetiden er enkelt og greit den beste tiden på året. Her er det tid for å pusle i hagen og å gå i arbeidstøyet, men samtidig tid til å slappe av og tilbringe tid med venner og familie. I den forbindelse trenger dette spørsmålet seg på: hva er de lysende must-haves til uteområde? Og hvordan belyser jeg best stier rundt huset og i hagen? Dette har vi samlet på denne oversiktssiden. Se våre klassikere og de mest populære lampene, samt tips og trender til hagesesongen her!

Solcellelamper

Med hagebelysning som kan lades opp med solens kraft ser vi mange fordeler: Ingen strømkostnader, ingen ledninger tvers over gressplenen. Med solcellelamper oppstår nye rom i hagen da de er flyttbare og fleksibelt kan plasseres etter behov. Dessuten krever de sjeldent annen installasjon enn en første oppladning.

Se mer

Solcelle lyslenker

Se mer

Solcellelamper med sensor

Se mer

Solcelle lyskuler

Se mer

Balkong & terrasse

Om sommeren blir balkongen og terrassen til et ekstra oppholdsrom for seg. Her bør ikke den rette belysningen mangle som virkelig kan sette stemningen. Utvalget er også stort – her snakker vi virkelige konkurrenter til de stilige innelampene!

Se mer

Gulvlamper

Se mer

Lyslenker

Se mer

Dekorasjonslamper

Se mer

Smart hage

Huset har vært smart i en lang tid nå, hagen blir mer og mer smart: Det er praktisk og morsomt å kunne kontrollere utelysene med en smarttelefon-app. Velg den riktige lysfarge til enhver situasjon, instill belysningen til å lyse når du ønsker med en timerfunksjon eller dim belysningen for å oppnå akkurat den lysstyrken du kunne tenke deg.

Se mer

Smart stibelysning

Se mer

Smarte dekorasjonslamper

Se mer

Smarte utendørs vegglamper

Se mer

Husets fasade

Moderne utendørs vegglamper bader stienen rundt huset, terrassen og balkongen i et behagelig lys. I tillegg opplyser de inngangspartiet slik at trappetrinn og nøkkelhull er lett å se. Andre steder hvor den praktiske vegglampen finner vei og er ytterst behjelpelig er f. eks. ved kjellertrappen og i boden.

Se mer

Utendørs vegglamper
med sensor

Se mer

Opplyste
husnummer

Se mer

Utendørs vegglamper
up & down

Se mer

Planter

Hvis den blomstrende hage ikke skal forsvinne i mørket når skumringen faller på er jordspyd og spotter en god idé. FOrdelen ved jordspyd: De kan flyttes som du ønsker det, uansett hvor i hagen du kunne trenge litt ekstra lys.

Se mer

Utendørs spotter

Se mer

Spotter til bakke

Se mer

Lamper med jordspyd

Se mer

Stier & trapper

Selv om vi kjenner hagen vår ut og inn ser alt annerledes ut i mørket. Plutselig merker du dumper og ujevnheter som du ikke har lagt merke til tidligere. Og, hva med gjestene? Derfor: lys opp og sørg for godt fotfeste.

Se mer

Sokkellamper

Se mer

Nedfelt utebelysning

Se mer

Pullerter med sensor

Se mer

Stikkontaktsøyler

Med stikkontaktsøyler er forlengelsesledninger historie i hagen. Fastmontert i hagen fås de med flere stikkontakter til gressklipperen, radioen, mobiltelefonen og lignende. Bare å montere opp og si farvel til kabeltrommelen.

Se mer


FAQ: ofte stilte spørsmål om hagebelysning

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.