Glass: en av de mest brukte materialene - også blant lysdesignere. Og det ikke uten grunn: dette materialet har mange fordeler og kan ha uttallige uttrykk. I dag er glass mer trendy enn noen gang! Opalglass opplever en renessanse og også gjennomsiktig glass i kombinasjon med mønster og farger har fått en ny vår.

~ Et materiale i et helt nytt lys ~


Lys & glass: en perfekt kombinasjon


Som bord-, pendel-, eller vegglampe – glasslampene er et must have i ethvert hjem. Spesielt trendy akkurat nå: lampedesign med klart eller sotet glass. Som lampefot eller lampeskjerm og enten med en markert overflate eller ganske ren og klassisk glatt. Uansett valg av uttrykk vil en lampe i glass være et iøyenfallende innredningselement.

~ Vi elsker denne stilen! ~

Skap stilen selv

Comeback: Opalglass i ny look


Bløtt og blendefritt lys gir en hyggelig atmosfære – det er det opalglass handler om. Vi elsker materialet enda mer fordi det har gjenoppstått på nytt. I helt nye stilarter og i en fresh look: subtil, men allikevel spektakulær! Spesielt populært er runde skjermer i opalglass med gull- eller sølvdetaljer.

~ Gjenoppstått med stil ~

Skap stilen selv

Former, farger og mønster så langt øyet kan se


Det er ikke kun i sin klare form at glass er mer allsidig enn noen gang, fargerike glasslamper er også mer populære enn noensinne! Gul, blå, grønn, lilla, gull eller sort - kun fantasien setter grenser for fargespekteret. Spesielt stilfullt blir det med et bemerkelsesverdig utseende og strukturerte overflater.

~ Lysende fargehøydepunkter ~

Skap stilen selv

Røkt glass: Retro er in!


Røkt glass er trendmaterialet fra 60- og 70-tallet og opplever sitt comeback akkurat nå. Lamper med røkt glass blir farget med metalloksider under smelteprosessen. Resultatet av denne prosessen: glasslamper i elegante gråtoner som setter lyskilden i et godt lys.

~ Et snev av vintage ~

Skap stilen selv
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.