Hengelamper fra FLOS

Et univers med utsøkt belysningskunst

De erfarne designerne hos FLOS vet å lage nye, funksjonelle og elegante lysskulpturer. Disse beriker både oppholdsroms så vel som arkitektur, og har blitt til permanente tungvektere i vår felles designforståelse, utstillingsobjekter, for ikke å snakke om Hollywood-stjerner.

Alle FLOS pendellamper

Arrangements

av M. Anastassiades

Minimalistisk mesterverk: De geometriske fasongene i ekstrudert og svart, pulverlakkert aluminium lyser helt uten blending, takket være diffusorer.

Oppdag nå

Skygarden

av M. Wanders

Klassisk levende design fra Nederland: Den harmoniske kuppelen laget av mekanisk bearbeidet gips, utståler med sin hvitlakkerte og dekorerte, innvendige overflate en spesielt koselig stemning.

Oppdag nå

Fucsia

av A. Castiglioni

Med denne serien transformerte den legendariske designeren Castiglioni retningsstyrt belysning for spisebordet. Den ikoniske kjegleformede diffusoren i håndblåst glass har en støtbeskyttelsesring i opalfarget silikon.

Oppdag nå

IC

av M. Anastassiades

Denne perfekt formede designen med diffust lys og en børstet messing- eller lakkert kromstålramme, er en av de mest populære lampene innen moderne minimalisme.

Oppdag nå

Wan

av J. Grawunder

Den California-baserte arkitekten Grawunder satte sitt preg på historien, da hun i 2005 skapte disse elegante lampene med blank overflate og antirefleksfarge.

Oppdag nå

KTribe

av P. Starck

Dette elegante mesterverket for hjemmet og kommersiell bruk har en intern diffusor laget av matt hvitt polykarbonat, noe som gir spesielt behagelig lys.

Oppdag nå

Noctambule

av K. Grcic

Den tyske designeren av serbisk avstamning har skapt en moderne klassiker med sitt slående design av glassmoduler sammenkoblet med aluminiumringer.

Oppdag nå

Romeo

av P. Starck

Disse hengelampene kjennetegnes med rillet design i gjennomsiktig, presset glass og diffusor i borosilikatglass. Et helt spesielt design fra universet til den franske designeren.

Oppdag nå

Aim

av R. & E. Bouroullec

Denne slående utformingen med svingbare, flytende aluminiumskropper og polykarbonatdiffusorer, ble opprettet i Paris-studioet til disse to designerne.

Oppdag nå

Tatou

av P. Urquiola

Med denne serien av armaturer kombinerer den spanske arkitekten og designeren hjemmekoselig design i polykarbonat med behagelig, diffust lys og fargealternativer for alle interiører.

Oppdag nå

String

av M. Anastassiades

Anastassiades, regnet som mesteren av minimalisme, designet dette belysningsobkjektet med PC-diffusor og en strømkabel forsterket med kevlar, for å få dem til å fungere hvor som helst.

Oppdag nå

Smithfield

av J. Morrison

Produkt- og møbeldesigneren fra England står bak denne elegante hengelampen med aluminiumskropp og svart, hvit eller gjørmefarget patina.

Oppdag nå

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.