Gulvlamper fra FLOS

Utsøkte belysningsobjekter for designkjennere

FLOS gulvlamper er innredningselementer halvveis mellom en lysskulptur og et industrielt designobjekt. De har alle en iboende industriell estetikk som kan spores tilbake til Bauhaus-designspråket. Resultatet er ubegrenset tidløshet!

Alle FLOS gulvlamper

Arco

av A. & P. G. Castiglioni

Hun grunnla en ny type lampe: buelampen. Basen er laget av Carrara-marmor, som alltid har vært populær blant billedhuggere for kunstverk av alle slag.

Oppdag nå

IC

av M. Anastassiades

Dette tidløse, minimalistiske mesterverket med blåst opal diffusor oppfyller London-designerens ambisjon om å skape gjenstander med varig verdi.

Oppdag nå

KTribe

av P. Starck

Den berømte stjernedesigneren fra Frankrike utviklet en gulvlampe med dobbelskjerm. Den gir diffust, lys som kan dimmes - for private rom, hoteller og mer.

Oppdag nå

Kelvin

av A. Citterio

Denne perlen fra den italienske arkitekten gir maksimal komfort for hjemmekontorer eller oppholdsrom med sin tre-trinns soft-touch dimmer i lampehodet.

Oppdag nå

Glo-Ball

av J. Morrison

Denne tidløse gjenstanden fra den engelske industridesigneren og provosøren, har en håndblåst opal glassdiffusor for mest mulig behagelig belysning.

Oppdag nå

Bibliotheque Nationale

av P. Starck

Denne lampen kombinerer dobbeltskjerm med avlastningsplater i stål og en USB-port, på understellet i krom.

Oppdag nå

Ray

av R. Dordoni

Dette interiørobjektet laget av sveiset, børstet og forkrommet rørstål er et eksempel på det utsøkte arbeidet til den italienske møbel- og utstyrsdesigneren.

Oppdag nå

Tab

av E. Barber & J. Osgerby

London-designerne ga gulvlampen et bevegelig hode og en spesiell PMMA-diffusor som unngår flerskyggeeffekter og gjenskinn.

Oppdag nå

Coordinates

av M. Anastassiades

For sin slanke aluminiumsdesign med champagnefinish bruker mesteren av minimalisme LED-striper med dimming innebygd i en silikondiffusor.

Oppdag nå

Noctambule

av K. Grcic

Denne unike lampen skapt av glassmoduler koblet ammen med aluminiumsringer, har befestet seg som en moderne klassiker fra den tyske designeren av serbisk avstamning.

Oppdag nå

Spun

av S. Wrong

London-multitalentet med en forkjærlighet for det ekstreme, designet denne gulvlampen i metall hvis funksjon er å dele og skape utsøkte rom.

Oppdag nå

Superloon

av J. Morrison

En gulvlampe med en justerbar LED-disk gir indirekte belysning og er et moderne belysningsobjekt av den engelske produkt- og møbeldesigneren.

Oppdag nå

Tatou

av P. Urquiola

Dette innredningsikonet av den spanske arkitekten og designeren har et klassisk utseende og blenderfritt, diffust lys.

Oppdag nå

Captain Flint

av M. Anastassiades

I den minimalistiske utformingen av stang og kjegle satte den raffinerte designeren inn en pedalbryter, noe som gjør det mulig å justere lysstrømmen fra 10-100%.

Oppdag nå

Romeo Moon

av P. Starck

En slående, lampe som kan dimmes, med intern diffusor av presset og etset borsilikatglass samt en ytre skjerm av gjennomsiktig presset glass.

Oppdag nå

Rosy Angelis

av P. Starck

Diffusoren til denne maksimalt hjemmekoselige gulvlampen er laget av et ultralett spesialstoff og er kombinert med et trendy stativ.

Oppdag nå

Superarchimoon

by P. Starck

Fantastisk designobjekt med diffusor for lysglede uten blending. Den ytre skyggen er laget av plissert stoff i en varm kremfarge.

Oppdag nå

Stylos

av A. Castiglioni

Den italienske designlegenden skapte denne gulvlampen med sylindrisk diffusor i opalhvit ekstrudert polymetylmetakrylat i 1984.

Oppdag nå

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.