Florentin taklamper

Et behagelig og stilfullt lys med Florentintaklamper

Som alle florentinlamper går også florentintaklamper tilbake til et tradisjonelt kunsthåndverk. De primære kjennetegnene ved en florentintaklampe er deres vakre blomstrede utskjæringer av blomster og blader. Gjennom disse kjennetegnene er florentintaklampene enkle å kjenne igjen. Florentintaklamper har som oftest forgylte elementer, noe som gjør dem både kunstneriske og edle. Det er ikke uten grunn at florentintaklampene tilhører de mest populære lampetypene.

Florentintaklamper: både sjarmerende og et snev humoristiske

Florentiner loftslamper blir til tross for utformingen ikke for mye. Florentintaklamper har en viss letthet, humor og sjarm. Grunnen til at denne lampen er så spesiell og elsket må være fordi motivene er lånt fra naturen. Det er derfor ofte spesielt naturelskere som dekorerer rommene sine med uttrykksfulle florentintaklamper.

Florentiner taklamper med liljen som motiv

Toscanas hovedstad, Firenze, kan betegnes som florentinerstilens vugge, og dermed også florentintaklampenes. Liljen har siden middelalderen prydet byen Firenzes våpenskjold og er derfor et elsket motiv på florentiner taklamper. Liljen er også forbildet for andre blomstervarianter på florentin taklamper. Vanligvis benyttes taklamper som belysning. Florentin taklamper er med deres mangfoldige dekorasjon, mer enn en funksjonell del av belysningen. Attraktiviteten kan florentintaklampene takke deres fargeskala for: særlig gull-, grønn.- og bruntoner. Florentintaklampene sørger for et italiensk preg og ofte er lampeskjermene laget av opalglass for å skape et stemningsfullt lys.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.