Florentin taklamper

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Et behagelig og stilfullt lys med Florentintaklamper

  Som alle florentinlamper går også florentintaklamper tilbake til et tradisjonelt kunsthåndverk. De primære kjennetegnene ved en florentintaklampe er deres vakre blomstrede utskjæringer av blomster og blader. Gjennom disse kjennetegnene er florentintaklampene enkle å kjenne igjen. Florentintaklamper har som oftest forgylte elementer, noe som gjør dem både kunstneriske og edle. Det er ikke uten grunn at florentintaklampene tilhører de mest populære lampetypene.

  Florentintaklamper: både sjarmerende og et snev humoristiske

  Florentiner loftslamper blir til tross for utformingen ikke for mye. Florentintaklamper har en viss letthet, humor og sjarm. Grunnen til at denne lampen er så spesiell og elsket må være fordi motivene er lånt fra naturen. Det er derfor ofte spesielt naturelskere som dekorerer rommene sine med uttrykksfulle florentintaklamper.

  Florentiner taklamper med liljen som motiv

  Toscanas hovedstad, Firenze, kan betegnes som florentinerstilens vugge, og dermed også florentintaklampenes. Liljen har siden middelalderen prydet byen Firenzes våpenskjold og er derfor et elsket motiv på florentiner taklamper. Liljen er også forbildet for andre blomstervarianter på florentin taklamper. Vanligvis benyttes taklamper som belysning. Florentin taklamper er med deres mangfoldige dekorasjon, mer enn en funksjonell del av belysningen. Attraktiviteten kan florentintaklampene takke deres fargeskala for: særlig gull-, grønn.- og bruntoner. Florentintaklampene sørger for et italiensk preg og ofte er lampeskjermene laget av opalglass for å skape et stemningsfullt lys.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  100 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.