Florentin pendellamper

Florentinerpendellamper

Kunstferdig rager blomstene ut i luften. Det største karakteristiske stiltrekket ved florentinerpendellamper er de overdådige blomstene, som siden middelalderen har prydet byen Firenzes våpenskjold. Den gamle bydelen i Firenze har siden 1982 tilhørt UNESCO-verdenskulturarven. Våpenskjoldets blomster, liljene, er ikke helt ubetydelig for betegnelsen florentiner pendellamper. Retningsvisende for den kunstferdige utformingen av denne enestående lysgjenstanden er det gamle florentinske kunsthåndverket.

Ornamenter av krystall og metall gjør alle rom til en drøm

Florentiner pendellamper er laget med en stor kjærlighet til detaljene. Spesielt håndmalte blomsterformede glassbegre i forskjellige farger, men også blomster av blykrystall kan få hjemmet til å stråle i et helt nytt lys! Krystall bryter lyset på en usedvanlig måte, og sørger for vakre lysreflekser. Også om dagen, når florentinerpendellampene ikke trenger å slås på, er de iøynefallende og dekorative.

Florentiner pendellamper: fra supermoderne til historisk

Om de er moderne eller nostalgiske – florentinerpendellamper kjennetegnes ved deres allsidighet. Mens lampen med fem utstikkende armet er virkningsfull, er lampen med 12 eller 18 armer imponerende. Lamper i florentinerstil kan plasseres etter eget ønske og ser like bra ut i stuen eller spisestuen som på kjøkkenet.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.