Florentin pendellamper

Florentinerpendellamper

Kunstferdig rager blomstene ut i luften. Det største karakteristiske stiltrekket ved florentinerpendellamper er de overdådige blomstene, som siden middelalderen har prydet byen Firenzes våpenskjold. Den gamle bydelen i Firenze har siden 1982 tilhørt UNESCO-verdenskulturarven. Våpenskjoldets blomster, liljene, er ikke helt ubetydelig for betegnelsen florentiner pendellamper. Retningsvisende for den kunstferdige utformingen av denne enestående lysgjenstanden er det gamle florentinske kunsthåndverket.

Ornamenter av krystall og metall gjør alle rom til en drøm

Florentiner pendellamper er laget med en stor kjærlighet til detaljene. Spesielt håndmalte blomsterformede glassbegre i forskjellige farger, men også blomster av blykrystall kan få hjemmet til å stråle i et helt nytt lys! Krystall bryter lyset på en usedvanlig måte, og sørger for vakre lysreflekser. Også om dagen, når florentinerpendellampene ikke trenger å slås på, er de iøynefallende og dekorative.

Florentiner pendellamper: fra supermoderne til historisk

Om de er moderne eller nostalgiske – florentinerpendellamper kjennetegnes ved deres allsidighet. Mens lampen med fem utstikkende armet er virkningsfull, er lampen med 12 eller 18 armer imponerende. Lamper i florentinerstil kan plasseres etter eget ønske og ser like bra ut i stuen eller spisestuen som på kjøkkenet.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.