Florentin bordlamper

Florentiner bordlampe - en allsidig funksjonell dekorasjonssgjenstand

Det finnes mange forskjellige krav og smaker når det gjelder bordlamper. Vårt sortiment dekker alle disse kravene. Om det er til stuen, barne-, arbeids- eller soverommet; i vårt sortiment finnes det en passende bordlampe til alle rom. Bordlamper er lette å integrere. Disse lampene tilbyr, ved siden av den punktvise belysning, også den fordel at den skaper stemning og hygge. Først gjennom innsettelsen av en ekstra lyskilde som en bordlampe, får et rom en innbydende karakter og gjenspeiler sin eiers personlighet.

Fleksibel i form, farge og design.

I sortimentet vårt finnes det massevis av bordlamper i forskjellige prisklasser og utforminger. Klassiske og klare linjer finnes ved siden av fargerike, romantisk lekende og puristiske design. Bordlampene fås i mange forskjellige materialer som glass, krystall, stoff, eller tre. Et ekstra blikkfang er f.eks. florentinerbordlampen, som er dekorert med blomster- og bladmotiver inspirert av tradisjonell florentinsk kunsthåndverk, og setter kunstneriske fokuspunkter i rommet.

Bordlamper skaper en personlig atmosfære

Boligens eller rommets atmosfære viser alltid tilbake til hvem som bor der og denne personens personlighet. Ved hjelp av små innretningsgjenstander blir en bolig enda mer levende, og virker mer vennlig og innbydende. Bordlampen kan bringe lys ut i den mørke avkroken, for å skaffe en behagelig stemning, eller for at opplyse enkelte deler av boligen, f.eks. nattbordet på soverommet. Bordlamper kan også skape kontrast, gjennom motsatte farger eller former. Uansett hvilket behov bordlampen skal oppfylle, hvilken farge, form eller prisklasse du foretrekker, så kan du med sikkerhet finne den riktige modell i sortimentet vårt.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.