Florentin bordlamper

Florentiner bordlampe - en allsidig funksjonell dekorasjonssgjenstand

Det finnes mange forskjellige krav og smaker når det gjelder bordlamper. Vårt sortiment dekker alle disse kravene. Om det er til stuen, barne-, arbeids- eller soverommet; i vårt sortiment finnes det en passende bordlampe til alle rom. Bordlamper er lette å integrere. Disse lampene tilbyr, ved siden av den punktvise belysning, også den fordel at den skaper stemning og hygge. Først gjennom innsettelsen av en ekstra lyskilde som en bordlampe, får et rom en innbydende karakter og gjenspeiler sin eiers personlighet.

Fleksibel i form, farge og design.

I sortimentet vårt finnes det massevis av bordlamper i forskjellige prisklasser og utforminger. Klassiske og klare linjer finnes ved siden av fargerike, romantisk lekende og puristiske design. Bordlampene fås i mange forskjellige materialer som glass, krystall, stoff, eller tre. Et ekstra blikkfang er f.eks. florentinerbordlampen, som er dekorert med blomster- og bladmotiver inspirert av tradisjonell florentinsk kunsthåndverk, og setter kunstneriske fokuspunkter i rommet.

Bordlamper skaper en personlig atmosfære

Boligens eller rommets atmosfære viser alltid tilbake til hvem som bor der og denne personens personlighet. Ved hjelp av små innretningsgjenstander blir en bolig enda mer levende, og virker mer vennlig og innbydende. Bordlampen kan bringe lys ut i den mørke avkroken, for å skaffe en behagelig stemning, eller for at opplyse enkelte deler av boligen, f.eks. nattbordet på soverommet. Bordlamper kan også skape kontrast, gjennom motsatte farger eller former. Uansett hvilket behov bordlampen skal oppfylle, hvilken farge, form eller prisklasse du foretrekker, så kan du med sikkerhet finne den riktige modell i sortimentet vårt.


  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.