Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr - på nesten alt

Opptil -65 % på tak - og pendellamper

Downlight 12 volt

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Diameter monteringshull (i cm)
Bruk
Farge
Form
Dimbar
Pris
Bruk
Merke
Kapslingsgrad
Fatning
Beskyttelsesklasse
Innebygget LED
Lyspære inklusiv
Med fjernkontroll
Lysfarge (utvalg)
Materiale
Med bevegelsessensor
LED
Stilretning
Lysstrøm totalt (i lm)
Antall lyskilder
Diameter (i cm)
Bruk
Bredde (i cm)
Bruk
Innbygningsdybde (i cm)
Bruk
Wattstyrke
Bruk
Vi kan ikke finne noen varer som samsvarer med de valgte filtrene.

Diskre, tilbakeholden, men likevel synlig: Lavvolt downlight

Man kan ikke påstå at de er dominerende. De monteres i et hull i taket og opptar ikke noe mer plass. Men effektfulle er de. Når du først blir vant til fordelene med lavvolts downlights, vil du ikke ha noe annet. Disse lampene er utrolig effektive og funksjonelle og sørger for et fokusert lys. La deg overbevise.

Hvordan installerer du lavvolts downlight?

De er ikke like enkle å installere som en vanlig taklampe. Hvis du ikke er spesielt handy, er det best å la fagfolk stå for monteringen. Monteringen gjøres slik: I en nedhengt himling vil det være et hulrom. Bor et hull i himlingen. Bor hull med riktig størrelse. Nøyaktige mål finner du under produktdetaljer. Lampen kobles til og en lavvolts downlights trykkes enkelt og greit inn i hullet. Klappet og klart. 

lavvolt downlight

Hvilken innbyggingsdybde har lavvolts downlight?

De er både kompakte og flate. Det har derfor sin sjarm sammenlignet med en taklampe som tar langt mer plass. Det er naturligvis viktig å følge alle anvisninger i forhold til mål og avstander når du skal montere lavvolts downlights. Disse opplysningene finner du under produktdetaljer i nettbutikken eller i den praktiske veiledningen som følger med hver lampe. Kontakt gjerne våre fagfolk ved å benytte kontaktinformasjonen nedenfor. 

Hvilken kapslingsgrad må en lavvolts downlight ha?

Ønsker du perfekt belysning på baderommet med frittstående badekar og tropedusj er downlights et godt valg. Disse sørger for harmonisk og funksjonell belysning på badet, men pass på at lampene har nødvendig kapslingsgrad. Elektrisitet og fukt er jo som kjent ingen god kombinasjon. Lavvolts downlights må derfor beskyttes mot inntrengning av fukt. Dette gjelder ikke bare på badet, men også på kjøkkenet, stikkordet her er damp. 

La en elektriker avgjøre hva som er passende kapslingsgrad. Elektrikeren vet hvilke krav som stilles på badet. Jo nærmere lampen monteres til dusj eller badekar, desto høyere må lampens kapslingsgrad være.

Du finner en oversikt over de ulike IP-kapslingsgradene og betydningen av disse i denne praktiske tabellen:

Drives lavvolts downlights med trafo?

Ja, det gjør de alltid. De drives nemlig av lavere spenning og kan derfor ikke kobles direkte til strømnettet (230 V). De trenger derfor en trafo, en nettdel eller en LED-driver som omformer nettspenningen på 230 V. Fordelene med såkalt lavspenning er at lavvolts innfellingsspotter som reel har lengre levetid enn tilsvarende høyvoltslamper.
Tips: Ta hensyn til foreskrevet minsteavstand til andre komponenter når du monterer lavvolts downlights. På grunn av varmeutvikling bør trafoen ikke monteres for nær lampen

lavvolt downlight

Fins det også dimbare lavvolts downlights?

Vi du gjøre det koselig? Da ønsker du sikkert å kunne dimme lyset. Det er også mulig. Lavvolts innfellingsspotter kan også dimmes med passende dimmer. Viktig: Trafoen må også dimmes. Dimmeren må derfor tilpasses. Er dette for komplisert? Det er bare å ta kontakt med våre fagfolk for sikker og riktig dimming. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor. 

Leveres lavvolts downlights også i sett?

Bare en enkelt lavvolts innfellingsspot? Det er for lite. Det synes sikker du også? Da er det bedre å kjøpe spottene i et sett på ti eller tre. Det er smart. 

Har du spørsmål angående installasjon, kapslingsgrad og innbyggingsdybden til lavvolts downlights? Da er det bare å ta kontakt med våre fagfolk. Du treffer oss på telefon 23 96 04 30  eller via kontaktskjema.

Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2024 Lampenwelt GmbH