Designer vegglampe PLAN B med lyst tre

2600019X
Designer vegglampe PLAN B med lyst tre
kr 2 399,00

Leveringstid: Bestillingsvare. 5-6 uker

 • Gratis levering
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Betal med klarna
Del:

Kommersielle og gjentagende behov? Større prosjekt?

Kontakt bedriftskundeteamet

Produktdetaljer

Domus

Designer vegglampe PLAN B

Artikkelnummer 2600019X
Produsent DOMUS

Produktbeskrivelse

 • Flag of Germany Made in Germany

Elegant PLAN B vegglampe, design av Iris Kremer.


Lampeserien PLAN B har alt hva man kan forvente av en universell lampefamilie: letthet, transparens, harmoniske proporsjoner og en fremragende lysstemning. Den har i tillegg flotte detaljer og et snev av asiatisk poesi. Da skjermmaterialet i lunopal enkelt kan vaskes, er vegglampen ypperlig egnet for å monteres for eksempel i barnehager eller skoler. Ytterligere fordeler ved det papirlignende plaststoffet lunopal er dets UV-sikkerhet og at det ikke gulner eller blir sprøtt og samtidig sørger for spesielt vakkert lys. De oljede trekomponentene i lampeserien fås i bøk eller kastanje, etter ønske. Skjermen kan monteres med toppkanten mot venstre eller høyre, etter ønske. Dermed er vegglampen Plan B optimal som belysning i trappeoppganger.

Økologisk stabilitet med håndlagede produkter fra Tyskland - Menneske og miljø i lampeproduksjonens interessesentrum

DOMUS er kjent som erfaren lampeprodusent, da firmaet ble grunnlagt i 1966. Fra dette tidspunktet er ingenting forandret vedrørende filosofien ved å skape lys i hjemmet, og krav til høy kvalitet og solid utforming er simpelthen perfeksjonert. Også selv om produksjonen utføres med optimalt teknisk utstyr, presenterer DOMUS seg fremdeles som et produksjonsfirma hvor mennesker fremstiller høyverdige, håndlagede lamper til andre mennesker, med kyndighet og håndverksmessig erfaring. Designere, personer med trefaglig kompetanse, utviklere og lysplanleggere arbeider sammen for å skape tidløse lamper med lang levetid, også med hensyn til teknisk utforming, som skal tilfredsstille alle kundekrav. Det at DOMUS legger vekt på økologisk ansvar fremgår blant annet ved at det i hovedsak benyttes naturlige råstoffer som regenereres, og med produksjonssted i Tyskland unngås unødvendige transportstrekninger.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne. Ma. til fr. 09:00 – 17:00.

23 96 04 30 Produktspørsmål
Våre anbefalinger til deg

  Spørsmål & svar (1)

  Hej. Hvordan monterer man denne lampe? Er der ledning med - til stikkontakt? Jeg er generelt i tvivl om jeres væglamper. Jeg vil gerne selv kunne tilslutte dem. Hilsen Gitte

  Abi igen siden 4 år
  vis 1 svar

  Hej Gitte,

  stort set alle vores væglamper skal monteres direkte ved strømudtaget.

  Hvis du ikke kan se en ledning på billedet er der ikke nogle inklusiv.

  Dit serviceteam siden 4 år

  Kundeomtaler

  Vær den første som vurderer dette produktet

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp