Design pendellamper

Designerpendellamper– eksklusive og kreative

Belysning i form av en pendellampe bidrar til en hyggelig atmosfære. Designerpendellamper gir, med deres eksklusive look, det lille ekstra. Designerpendellamper trenger ikke bare brukes i stuen, de kan også anvendes på soverommet eller i spisestuen over spisebordet. På et langt bord tiltrekker designerpendellamper seg beundrende blikk. Også i gangen eller en hall er det stilig med en designerpendellampe.

Designerpendellamper fås i mange forskjellige stilarter

Avhengig av stil, gir designerpendellamper de berømte lysekronene sterk konkurranse. Designerpendellamper med krystallvedheng sanne kunstverk. Pendellamper i designet form er ikke forbeholdt en bestemt målgruppe; det finnes lamper for enhver smak. Et av hovedformålene med designerpendellamper, er deres allsidighet – både i forhold til deres form og størrelse samt deres farge og stil. Designerpendellamper kan derfor integreres i nesten alle mulige forskjellige stilarter. En kombinasjon av moderne pendellamper og antikke møbler har en helt egen sjarm. Det kan også være stilig med det motsatte: en kombinasjon av klassiske designerpendellamper med moderne møbler.

Designerpendellamper og deres lyskilde

Det er ingen begrensninger ved valg av lyskilde til designerpendellampene. Usedvanlig formede designerpendellamper drives, på grund av deres kompakte design, ofte med lysdioder (LED). Det man skal kikke etter når man kjøper pærer til designerpendellampene sine, er lysfargen. I stuen skal designerpendellamper skape et koselig lys. Derfor utstyrer man best designer pendellamper med lysmiddel av fargen "varm hvit".


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alle priser inkluderer mva og toll
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.