Chrom/nikkel/ rustfritt stål vegglamper

Vegglampe av rustfritt stål – utsøkt veggbelysning

Vegglamper av rustfritt stål fungerer som indirekte lyskilde, og sørger for en varm og behagelig atmosfære i rom hvor de er montert. Vegglamper av rustfritt stål er perfekt egnet til å fremheve malerier, trofeer, speil osv. Vegglamper er ofte plassert i øyenhøyde, derfor bør man være oppmerksom ved montering, slik at lampen ikke blender.

Vegglamper er både egnet til innen- og utendørs bruk. Til innendørs bruk finnes vegglamper i forskjellige design og stilarter, blant annet designlamper, vegglamper til bad, lamper til belysning av bilder, fakler osv. Vegglamper finnes også i mange forskjellige materialer, slik som krystall, tre, glass, messing, krom, nikkel og rustfritt stål.

Vegglampe av rustfritt stål tilfører ethvert rom eksklusivitet

Vegglamper av rustfritt stål er den mest edle og utsøkte varianten av vegglamper. Denne varianten er et eksklusivt tilbehør til allerede stilfulle rom. Sjekk ut vårt brede utvalg av vegglamper i rustfritt stål på nettsiden vår, Lampegiganten.no. Her finnes bl.a. vegglamper av rustfritt stål med lampehus av sandblåst glass eller akryl, eller med en skjerm av opalglass, som sprer et behagelig lys. I tillegg finnes det vegglamper av nikkel og krom, disse kan også fås med dimbart lys, LED eller energibesparende pærer.

Ved å velge en vegglampe av rustfritt stål, får man ikke bare en lyskilde som utstråler komfort, lampen tilfører også rommet en edel og ren stil.


  • 425 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.