Tilbake
Brands
Ekte lys-kunstverk fra Axo Light
Lysende kunstverk, noen ganger i usedvanlig, andre ganger ren og estetisk desing – produktene fra Axo Light er en opplevelse! Oppdag lamper som henter inspirasjon fra de mest forskjellige kulturer, som frembringer optiske illusjoner og ikke minst fremviser italiensk glasskunst på sitt beste.
De Majo: Fantastisk glasskunst i overdådig design
Lampene fra De Majo innholder elementer av glasskunstverk av Muranoglass, filigrane elementer og kunstneriske detaljer. Opplev en tradisjon av glassbearbeidelse som har blitt overgitt i flere generasjoner og oppdag samtidig din drømmebelysning til dine private fire vegger eller det mest noble hotellet!
DOMUS – økologiske kvalitetslamper
Å lage et holdbart produkt fremstilt av naturlige, fornybare kvalitetsråstoffer – det er premissene bak DOMUS-belysningen. Oppdag håndlagede produkter i utallige former og belysningsformer, lamper som innbyr til å bo, leve og å drømme.
Belysning fra Fabbian: en spagat mellom tradisjon og det moderne
Verdenskjente designere som Paolo de Lucchi, Afra og Tobias Scarpa eller Marc Sadler leverer designet til lampene fra Fabbian. Kvalitets-belysningsproduktene blir til gjennom en fusjon av tradisjonell verdiarbeid og moderne lysteknikk – det er jo slik at kvaliteten på lampen bestemmes av lyskvaliteten.
FLOS: Spesielt lysdesign fra enkelt til ekstravagant
En verdenskjent kreativ belysningsverden! Den som er på jakt etter en lampe, som gir mer enn bare lys, finner moderne kunstobjekter i sortimentet til FLOS. Noen eksempler: en ragende gulvlampe som kommer ut av veggen, pendellampe i vaseform eller lampeskjermer med modellert bæreverk.
Kreativt lys-design made in Italy: Fontana Arte
En leselampe, som man kan feste på sofalenen, en bordlampe som „holdes oppe“ av en hånd, eller en pendellampe med en speilende lampeskjerm: når det handler om å lede lys og belysning i nye kreative dimensjoner, beviser Fontana Arte gang på gang at dette kan de.
GKS Knapstein – gammelt håndverk møter moderne lysteknikk
Kvalitetslamper til stuen eller til å lyse opp spesielle objekter blir fremstilt i tradisjonelt håndarbeid av messing og blir ferdigstilt med moderne lysteknologi. De klassiske og elegante lampene. De klassiske og elegante lampene overbeviser med sitt stilfulle utseende, utmerket kvalitet og en lysutstråling.
Kolarz – Tradisjonell håndverk fra Wien
Merke KOLARZ består av eksklusiv lysdesign og enestående produkter som er laget for hånd i høyeste kvalitet. Tradisjonsmerke fra Østerrike binder sammen det klassiske og puristiske designet og gir ditt hjem det lille ekstra.
Lys med filosofi: KUNDALINI
Drøm deg bort i lysdesign: KUNDALINI-lamper følger ikke den rette linjen, men uttrykker kvalitet - og „den indre kraft“, som betegnelsen „KUNDALINI“ betyr på gammel-indisk. Oppdag lysdesign med karakter i merkeverdenen til KUNDALINI.
Lampenwelt.com: Kvalitetsprodukter, produsert i ordre av Lampenwelt GmbH
Over 10 års erfaring med salg av belysningsprodukter, samt den nøyaktige kjennskapen til kundeønsker har muliggjort lampene & belysningen fra merket Lampenwelt.com. Oppdag det beste lyset med tilsvarende design. Spesielt god kvalitet tilbys med lampene made in Germany.
MEGAMAN: Innovativ LED teknologi
Høymoderne LED-pærer og energisparepærer finner du hos MEGAMANN. Det store utvalget av lyspærer tilbyr på produkter av høy kvalitet for alle behov og bruksområder.
Osram – tradisjonellrikt merke med innovative lyspærer
Få mest mulig lys ved lite energibruk, er en av grunntankene til lysprodusenten OSRAM. Produktspekteret omfatter den nyskapende og banebrytende teknologien LED, som både innen- og utendørsbelysning.
Philips: Gjennomtenkt design fra den verdensberømte elektronikkprodusenten
Over et århundre med erfaring innen fremstilling av teknikkprodukter kan det nederlandske firmaet PHILIPS som ble opprettet i 1891 i Eindhoven fremvise. Et tidsspenn som gir tiltro – og det med rette! Lampene fra elektronikkprodusenten overbeviser også gjennom gjennomtenkt og best lyskvalitet.
Dansk design, helt tidløst: Piet Hein
Man finner futuristisk eleganse og allikevel enkle og moderne lamper hos den danske designeren Piet Hein. Tallrike priser og utmerkelser har Peit Hein fått for sitt matematisk nøyaktige design. Oppdag lampemodellen Sinus som ble utviklet allerede i 1967 og mange flere designklassikere.
Bauhaus-lamper som sertifisert orginalreproduksjon: TECNOLUMEN
TECNOLUMEN er en forhandler av innovative, verdenskjente lamper fra tysk designhistorie som orginalreproduksjon – med ekthetssertifikat. Det mest kjente produktet her er vel Wagenfeld-bordlampen. For alle som elsker tysk belysningshistorie er TECNOLUMEN det aller første valget!
Steinel – Intelligente lamper med sensor
Energieffektivisering og bruk av den nyeste LED- og sensorteknologien står i forgrunnen for produktene fra STEINEL. La deg bli inspirert av kvaliteten, holdbarheten og brukervennligheten av disse banebrytende teknologiske produktene.
Top Light – Individualitet og kreativitet møter moderne LED teknologi med høy ytelse
I tillegg til moderne belysning til bad og speil med innovativ LED imponerer Top Light med høy kvalitet på lamper til både innen- og utendørsbruk ved sitt ekstravagante design. De enkelte lampene overbeviser ved funksjonalitet og oppfyllelsen av de høyeste kravene.
Swarovski – Enestående krystallkunstverk
Fremstillingen av Swarovski-krystallene er enda i dag en stor bedriftshemmelighet. Skyldes den fortryllende lyseffekten til Swarowski lampene den spesielle „flammen“ til Swarovski-krystallene? Oppdag storslått design på denne Brand-siden!
Menzel-Leuchten – slik blir den personlige herregårdsstilen perfekt
Sanne herregårds-lamper finner du hos Menzel-Leuchten. Innred ditt personlige sted hvor du kan trekke deg tilbake. Den tyske lampeprodusenten Menzel-Leuchten tilbyr lys som gir god velværefølelse – enten om lampene skal inn i et miljø med mørke og stilfulle møbler eller i en mer moderne stil med lyst tre og friske pastellfarger.

Lampegiganten.no - Din nettbutikk for lamper og belysning

Svale sommerdager – med vifter fra Lampegiganten.no

  • 425 000 PRODUKTER PÅ LAGER
  • KUN 99 KR FOR FRAKT
  • BETAL MED KLARNA FAKTURA

+47 23 96 04 30