Bordlamper klassik/anitkk

Antikke og klassiske bordlamper – sett tidløse fokuspunkter

Bordlamper, antikke eller klassiske, er virkelig allroundere. De kan plasseres mange steder; på skrivebordet, på nattbordet, på skjenken eller sidebordet, og de er kronen på enhver innendørsinnredning. Bordlamper er plassbesparende og passer inn i ethvert rom, uansett hvor lite det er. Med bordlampen kan du skape individuelle fokuspunkter, og få fram ditt eget personlige uttrykk.

Den klassiske bordlampen

Klassiske bordlamper er tidløse lamper. Uansett hvor hvilken retning moten går, vil disse lampene alltid bli oppfattet som vakre. Klare linjer, enkelthet og eleganse kjennetegner de klassiske bordlamper. Avhengig av materialet de er laget av strekker variantene av klassiske bordlamper seg fra meget eksklusive til enkle, men likevel svært praktiske.

Den antikke bordlampe

Når noe er antikt betyr det generelt at det er svært verdifullt. Men det kan også bety at det stilmessig er designet til en annen epoke. Dette er tilfellet med våre bordlamper. Til stilfull dekorering av hjemmet kan både klassiske bordlamper og antikke lamper, gi et ikke ubetydelig løft. La deg inspirere ved å bla gjennom vårt sortiment av klassiske og antikke bordlamper.


  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.