Bordlamper klassik / anitkk

Våre anbefalinger fra denne kategorien

  Klassiske bordlamper, antikke bordlamper

  Tid for gammel stil

  Klassisk vakker: Bordlamper i antikk, klassisk stil minner om tidligere tider og har et særpreg som gir rommet et løft. Perfekt i et elegant interiør eller som stilfull aksent på skrivebordet.

  Hva kjennetegner den antikke og klassiske bordlampen?

  De fleste antikke og klassiske bordlamper skiller seg ut med utsmykket lampefot i messing. Det blanke metallet kombineres med en glasskjerm med mange detaljer. Kremfargede tekstilskjermer og glatte skjermer i metall er også populære.

  klassiske bordlamper
  klassiske bordlamper
  klassiske bordlamper

  Hvor passer de antikke bordlampene inn?

  Antikke og klassiske bordlamper tar seg godt ut på sidebord, for eksempel ved siden av godstolen. De kan også settes på nattbord eller skrivebord, hvor de fungerer som blikkfang. Lampen Bankers med polert messingfot og grønn glasskjerm er et godt eksempel på sistnevnte.

  Hvor på skrivebordet bør du plassere den antikke bordlampen?

  Godt synlige dokumenter er alfa og omega på skrivebordet. Er du høyrehendt, setter du skrivebordslampen på venstre side. Hvis du er venstrehendt, bør den stå på høyre side. Dermed unngår du skygger fra hånden din.

  Fins det dimbare bordlamper i antikk eller klassisk utførelse?

  Autentisk: Antikke og klassiske bordlamper er som regel uten kontrollpanel for justering av lysstyrken, noe du ofte finner på moderne led-bordlamper.

  Det er imidlertid mulig å sette en led-lyskilde med integrert dimme- eller smarthusteknologi i bordlampen. Dermed kan du styre belysningen med smarthustelefonen. I tillegg til å dimme lyset får du tilgang til flere funksjoner, som for eksempel RGB-fargestyring. Dette avhenger av valgt lyskilde.

  klassiske bordlamper

  Vil du vite mer om antikke og klassiske bordlamper eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 50 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

  Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

  Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

  250 kr rabattkode

  *Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 1500 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Kan ikke løses inn for produkter fra produsentene Homematic IP og Philips Hue.