XSolar-lampene fra Steinel – den mest moderne teknikken i premiert design

LED-solcellelampen XSolar fra Steinel | Lampegiganten.noEr du på jakt etter belysning i godt design, som gir deg optimalt lys utendørs 365 dager av året? Og det, helt uten ekstra strømkostnader? Dette er utopi, tenker du kanskje. Gjennom solenergi er dette mulig. XSolar-lampene fra produsenten Steinel er helt perfekt for deg! Et prisbelønnet design forbundet med høy effektivitet og kapasitet gjør disse lampene til en flott lyskilde til uteområdet. Og det hele året!


Miljøvennlig takket være solenergi!

Sikkerhet takket være bevegelsesmelder!

Lang levetid takket være Steinel-kvalitet!


 

Tysk merkekvalitet fra Steinel

Solcelle-LED-utevegglampe XSolar fra Steinel | Lampegiganten.noI over 20 år har Steinel vært teknologiførende innen sensorstyrt belysning. Vi kjenner produktene fra Steinel som brukervennlige, av høy kvalitet og ikke minst med lang levetid. Lampene til både inne- og uteområde er av tysk kvalitet og sørger for både komfort og sikkerhet i både hus og uteområde. Også XSolar-lampene føyer seg inn i samme rekke som alle lampene fra Steinel med samme fordeler og enda flere til.

Dette særlig fordi LED-sensor-solcellelampene i XSolar-serien forbinder moderne LED- og sensorteknikk med miljøvennlig solcelleteknologi. På denne måten oppstår lamper som på en intelligent måte fører sammen kvalitetsmateriale – slik at du får det beste lyset til uteområdet. Og dette 365 dager i året, helt automatisk og uten strømtilkobling.


Moderne solcelle- og LED-teknikk til ditt uteområde

LED-husnummerlampen XSolar LH-N fra Steinel | Lampegiganten.no

Husnummerlampen XSolar LH-N opplyser husnummeret ditt automatisk når mørket demrer på.

Uansett om du er på jakt etter vegglampe, husnummerlys, gatelamper eller sokkellamper: I XSolar-serien kan du velge blant mange ulike typer av lamper. Alle de ulike lampene er utstyrt med et høyeffektivt monokrystallinsk glass-solcellepanel. Dette fører til maksimal energiutvinning slik at solcellepanelet også lades opp selv om det er skyer på himmelen.

Sollyset som har blitt fanget opp, eller den opptatte elektriske energien blir lagret i et kraftig litium-ferrum-batteri som har en kapasitet på 2.500 mAh. Dette batteriet sørger for at selv ved dårlig vær og manglende sollys har lampene en lysreserve inntil 50 dager! Du trenger derfor ikke å bekymre deg over om du har lys i uteområdet.

Ved valg av lyskilde for solcellelampene i XSolar-serien, falt valget på moderne LED-teknologi. Disse gir inntil 150 lumen ved et ekstremt lavt energiforbruk på 1,2 watt. Avhengig av hvilke produkt man velger, kan man gi 20-30 kvadratmeter godt lys på en både god og homogen måte.

 


Eksperttips: For at funksjonelle solcellelamper som XSolar har muligheten til å fungere optimalt – også i de mørke vintermånedene hvor det er svært lite sollys til rådighet, følger det også med en ekstra oppladingsmulighet, som
f. eks. ved en USB-ladekabel.


 

LED-husnummerlampene XSolar LH-N og L2-S fra Steinel | Lampegiganten.no

Velkommen til et trygt hjem! Takket være opplyst husnummer finner eksempelvis ambulansepersonell i nødtilfeller enkelt frem til ditt hus – og ja, alle venner og kjente vil få enda enklere!

Takket være infrarød-bevegelsesmelder: Lys akkurat når du trenger det

Solcelle-LED-utevegglampe XSolar L-S fra Steinel | Lampegiganten.noSom den førende produsenten innen sensorstyrt belysning er også XSolar-utelampene (med unntak av LED-husnummerlampen XSolar LH-N) utstyrt med en innovativ infrarød-bevegelsesmelder. Denne passer perfekt inn i designet til lampen takket være dens flate utseende. Infrarødsensoren har en registrerings-rekkevidde på inntil 8 m og en registreringsvinkel på 140 til 170 grader.

Dersom du ikke ønsker at XSolar-lampene slår seg av og på, men istedenfor er påslått konstant, er dette også mulig. En valgfri innstillig gjør det mulig at lampen gir et konstant lys automatisk etter at mørket faller på. Lyset vil da være dimmet i forhold til full lysstyrke. Dersom sensoren registrerer en bevegelse vil lysstyrken justeres til full lysstyrke og etter en bestemt tidsperiode justeres ned igjen til basis-lysstyrken. Takket være en patentert, intelligent mikroprosessstyring reguleres lysstyrken ut i fra behov. I denne vurderingen blir også ulike miljøfaktorer tatt hensyn til.


Eksperttips: XSolar-lampene har, takket være LED-lyskilden den perfekte lysteknikken for bevegelsessensoren. LEDs gir 100% lysstyrke med en gang man slår lyset på, istedenfor at lysstyken justeres litt etter litt som ved de fleste sparepærene. Uvedkommende vil da føle seg oppdaget med en gang lyset slår seg på.


Imponerende både i det indre så vel som det ytre – det er XSolar-lampene

Lampene er ikke bare imponerende med den indre teknikken. De nye LED-sensor-solcellelampene fra Steinel byr på tallrike fordeler og muligheter over hele linjen. Vegglampene kan blant annet dreies horisontalt. Dette gjør at LED-lyset opplyser rett område samt at solcellepanelet blir plassert optimalt i forhold til solen.


Flere fordeler med XSolar-lampene:

Integrert kompass: slik at solcellepanelet kan plasseres optimalt i syd-retning.

Solcellepanelet kan tas av lampen: da vil du alltid ha muligheten til perfekt plassering.

Stående XSolar-lamper: høyden kan enkelt justeres mellom 3 høyder: 117, 80 eller 62 cm.


Sokkellampene XSolar leveres med 3 ulike montasjehøyder. | Lampegiganten.no

I hvilke høyde ønsker du å ha din nye solcellelampe XSolar?

Enkelt og greit kan vi oppsummere med følgende: Finn rett plassering og sett enkelt på – og skru på lyset: Slik får du det beste lyset i både hagen og i uteområdet! Det kan du oppleve med de fascinerende XSolar-lampene fra Steinel og Lampegiganten.no!

Ble du inspirert til å se hva slags muligheter som finnes innenfor solcellebelysning? Les vårt blogginnlegg!


Se hele XSolar-serien nedenfor

XSolar-lampene fra Steinel

LED-husnummerlampe XSolar L2-S fra Steinel

XSolar solcelle-vegglampe med LED fra Steinel

LED-husnummerlampe XSolar LH-N fra Steinel

LED-husnummerlampe X Solar L2-S fra Steinel

LED-husnummerlampe XSolar LH-N fra Steinel, sølvfarget

XSolar Stand med LED fra Steinel

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert