I disse mørke vintermånedene merker vi at utendørslamper er like viktige som innendørslamper. Våre utendørsvegglamper på husfasaden fungerer for øyeblikket ikke, hvilket resulterer i at jeg ofte må frem med lommelykten på mobilen eller må skru på sykkellykten når jeg skal finne den riktige nøkkelen eller gå ut med søpla. I tillegg til at det er praktisk å ha en lampe utendørs for oss som bor i huset, gir det også en stor trygghet, da lampen tennes når det kommer noen opp til huset – enten det er gjester eller uvedkomne.

Vegglamper til husfasaden er mye brukt på norske hus, og de kan pynte flott opp på fasaden. Klikk her for å se vårt rike utvalg av vegglamper. Og nei, utendørs vegglamper er ikke nødvendigvis kjedelige 😉

Pullertlamper ser man ofte i innkjørsler eller langs stier i hagen, der de står og viser veien for oss. De skaper en hyggelig stemning der de er plassert.

Lyktestolpe

Når jeg kommer til et hus med en lyktestolpe ved innkjørselen eller i hagen, føler jeg meg varmt velkommen. Det kan virkelig gjøre underverker og sette prikken over i-en for en bolig. Bli inspirert av et utvalg av våre lyktestolper her. Hvis du ikke har fått nok, kan du alltid klikke her for å se hele vårt sortiment av lyktestolper.

Tilbehør: Lyspærer og sensorer

De fleste velger å få installert sensorer i utendørslampene sine, noe som kan anbefales siden du da unngår å måtte skru lampene av/på selv. Noen lamper har også integrerte sensorer, og andre kan kobles til en ekstern sensor.

Man kan få sensorer som skrur seg på automatisk når mørket kommer snikende, og som skrur seg av igjen når det er lyst. Dessuten kan du få sensorer som skrur seg på når det er mørkt OG når det registreres personer i bevegelse. På denne måten sparer du energi, da lyset er slukket når det ikke er personer i bevegelse som trenger lyset.

Har du ikke fått installert en sensor, så fortvil ikke. Det finnes lyspærer med innebygget sensor. Som f.eks. denne fra SYLVANIA.

Uansett om dine utendørslamper er med eller uten sensor, så anbefaler vi at du har LED-pærer i lampene dine. LED-pærer hjelper deg med å passe på miljøet vårt, i tillegg til at de kan merkes på strømregningen. Klikk her for å se våre mange LED-pærer.

 

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert