Inviter til hagefest!

Sommermånedene er nå her og det er den perfekte anledning for en hagefest.

Sommerfestene handler om god stemning med kjente og kjære. Vi vil hjelpe dere med å planlegge den ultimate hagefesten uten at det går utover så mye av lommeboka.

Hagefesten kan du arrangere på hytte, hjemme, parken eller ved stranda, ja egentlig akkurat der du måtte ønske. Vår erfaring er at man burde holde festen der man har nok av strøm tilgjengelig.

hagefest_01

hagefest_02

hagefest_03

Ikke spar på fargene!

Farger gir en livlig og uhøytidelig stemning, noe som man ofte vil ha i slike settinger. Heng lykter, blomster, lyslenker eller annen pynt i trærne og skap en herlig, fargerik hagefest!

Taimi – LED-utebordlampe med fargeveksel ved hjelp av en fjernbetjening. Skap den stemninga du vil ha med Taimi utebordslampe. Intensiteten på fargene eller hastigheten av fargeskiftingen kan også innstilles ved hjelp av fjernbetjeningen. På grunn av den integrerte LED-lyspæren har bordlampen et svært sparsomt energiforbruk.

Har du ikke planlagt en hagefest med fargeglade ”pom-poms”, så har vi selvfølgelig et alternativ til de mere moderne og pene hagefestene. Her er et lite utvalg av hva vi hadde valgt, skulle vi ha arrangert en hagefest.

Utelys-nett for paviljonger og partytelt. Med dette lysnettet på 3 m x 3 m (208 små lys) kan du dekorere raskt og stemningsfullt.

hagefest_06

hagefest_07

hagefest_8

hagefest_09

hagefest_10

hagefest_11

Har du kanskje en stor hage, slik at strømmen ikke når helt ut? Eller planlegger du kanskje å ha hagefesten i parken? Da lønner det seg å bruke solcellelamper. Dette er lamper som lades opp ved hjelp  av solenergi og kan lyse i lang tid uten hjelp av strøm og ledninger. Solcellelamper kommer både som dekorasjonslamper og som vanlige utendørslamper. Vil du se vårt utvalg av solcellelamper? Klikk her.

Men alt i alt så er det jo ingenting som er bedre enn lange sommerkvelder med lys, varme og gode venner som gir påfyll av energi. Så husk å nyt hagefesten, og at det ikke er noen krise om alt ikke går helt etter planen.

God fornøyelse!

 

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert