Det kan være en utfordring å forutsi hvilke boligtrender som kommer til å gjelde i år 2019. Vi har snakket med interiørmeteorologene og fått noen tips, slik at vi kan hjelpe deg med hva du kommer til å se i moderne hjem – og kanskje også i ditt eget hjem!

I denne artikkelen har vi også funnet fem 2019-verdige lamper til inspirasjon for deg.

Det er ingen nyhet at vi skandinaver i dag er blitt langt mer bevisste, og setter større pris på kvalitet fremfor kvantitet. Solid og holdbart interiør gir trygghet til hjemmet, og så gjør vi miljøet en tjeneste når vi lar det pynte hjemmene våre.

I løpet av en dag blir vi påvirket av alle stedene vi befinner oss; på gaten, på jobben og ikke minst av mobilen i hånden. Å ha en base hjemme hvor hodet og kroppen kan hvile i et trygt og varmt miljø har mye å si. I 2019 blir det lagt vekt på varme farger, gode materialer og rene former som gir velvære.

Lamper i tre

Materialet tre har mange kvaliteter og er et must i ethvert hjem. Her ser du to lamper i lyse tresorter som gir liv og lys til hjemmet. Du finner flere lamper i tre her.

Myke buer

Disse tre lampene er veldig forskjellige, men to ting har de til felles; nemlig myke buer og lune nyanser, som vi kommer til å se mye av i 2019.

 

Lys

Å få nok lys hjemme og der vi ellers oppholder oss er enormt viktig for velværet vårt. Det er mange måter å få lys inn i hjemmet på, og nedenfor har vi listet opp noen punkter som har stor betydning for lysnivået hjemme. Hvis du har et mørkt hjem, skal det ikke nødvendigvis mange endringer til for å få inn mer lys, når man tenker på hvilken forskjell det utgjør.

  • Lamper, nok lamper
  • Lyse møbler
  • Lyse overflater, vegger, tak og gulv
  • Vinduer
  • Lyse gardiner

 

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert