Si farvel til skifting av lyspærer – LED-pærer fra Lampenwelt.com

1044_LED-Belysning-Teaser_678x396

Du kan ikke nyte det varmhvite lyset fra en glødepære lenge om gangen før den med et ”pling” har gått. Nok en gang er det på tide å skifte lyspære, selv om det ikke har gått mer enn et par uker siden sist. Selv om du nettopp har satt deg godt til rette foran med en god bok eller foran fjernsynet må du reise deg for å lete i skapene. Da innser du at du ikke har noen reservepærer. Hva ville du vel ikke ha gjort for å slippe det evige maset om skifting av lyspærer igjen?

1044_LED-Belysning_stor_III_260x260Den ellers så hyggelige ettermiddagen eller morgenen er forbi, fordi du må i gang med det nødvendige arbeidet det er å få tak i en ny pære. Og hvis det er søndag morgen? Så må du altså sitte i
mørket helt til mandag. Du kommer sikkert til å tenke: ”Vi lever i en så moderne verden, og allikevel må jeg leve med disse irritasjonsmomentene”. Kanskje tenker du også at det er på tide å skaffe en helt ny lampe, for den gamle pendellampen passer slett ikke lenger inn i din moderne innredning. Er du lei av at hverken lampe eller lyspære passer inn til din livsstil? Da har Lampegiganten.no den riktige løsningen for deg! Vi ønsker at du er 100 % tilfreds med din belysning. Ta en titt på de helt nye LED-lampene fra produsenten Lampenwelt.com. Med disse får du ikke bare modernitet i din belysning, men du sier samtidig farvel til skiftning av lyspærer.

Lampe og pære blir ett1044_LED-Belysning_stor_IV_260x260

LED-lamper fra Lampenwelt.com har integrerte LED-lysdioder. Det betyr at pæren ikke lenger er en separat del av lampen, som gjør den utsatt og vedlikeholdskrevende. Pæren er altså ikke lenger en adskilt del av lampen, men en del av elektronikken. På samme måte er jo pixlene i et HD-fjernsyn en del av resten av elektronikken, og LED-displayet på vaskemaskinen er ikke adskilt fra slyngen eller maskinhuset. Den moderne LED-lysteknikken i LED-lampene fra Lampenwelt.com gjør det mulig å realisere det tidløse, stilige og elegante Slim-design, som Lampenwelt.com-produktene har. Det er fordi LED-diodene er kompakte og tillater nesten hvilket som helst design for belysningsarmaturet.

Aldri mer skifte av lyspærer

1044_LED-Belysning_stor_II_260x260Tidligere har du lært at lyspærer skal kunne skiftes. Du har lært at glødepæren, som du har skrudd inn i hver eneste lampe, er den mest sårbare delen av lampen. Glødepærer har bare en levetid på opp til 1.000 timers drift. Du har sikkert hatt forskjellige glødepærer i dine lamper, mens lampen alltid har vært den samme. Hva hvis du alltid hadde hatt den samme lyspæren til din lampe – uten at den ble defekt. Så ville du aldri ha kommet på den ide, at det er nødvendig å skulle kunne skifte lyspærer. Det er nettopp dette som er tilfellet med de moderne LED-lampene fra Lampenwelt.com: produkter med ”Made in Germany”-kvalitetsmerket har en LED-lysteknikk som er bygget på tyske fabrikker, og på grunn av fremragende varmestyring har de en utrolig lang levetid. Det er mere sannsynlig at du av ren smaksgrunn må skifte din lampe, som har holdt mange år, enn at en defekt LED-lysteknikk gjør det nødvendig. Med ”Made in Germany”-lamper fra Lampenwelt.com er begge deler din tro følgesvenn: lampe og pære. Og du har naturligvis lært, at det ikke lenger er mulig eller nødvendig å skille de to delene fra hverandre.

Perfekt lys i årtier1044_LED-Belysning_stor_V_260x260

Varmhvitt lys i flere år, ja til og med i årtier – med produkter fra Lampenwelt.com føler du deg ganske enkelt bare mer komfortabel og ubekymret i din stue. Så neste gang du ser vekk fra boka di

når du har gjort deg det komfortabel i lenestolen – hva ser du så? Blir du bekymret og tenker: ”Jeg håper ikke at lyset går igjen på et upassende tidspunkt.”?

Eller vil du være stolt og tenke: ”Endelig har jeg den høye kvaliteten ved både lamper og pærer som jeg alltid har ønsket meg. Det vil jeg være tilfreds med i svært lang tid.”.

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert