Inspirasjon: Lamper til populære interiørtrender

Lamper er en viktig del av interiøret, og det finnes mange ulike stiler å velge mellom. Hvilken lampe du velger å kjøpe, vil ha mye å si for stilen i hjemmet ditt. Finn inspirasjon til hvilken interiørtrend som passer best for deg, og gjør det enklere å velge riktig innebelysning.

Retroinspirert belysning

Den retroinspirerte stilen er fortsatt en trend mange velger å ha i hjemmet sitt. Retrostilen er inspirert fra 50- og 60-tallets teakmøbler, fargerike tilbehør og metallamper med store blanke lyspærer. Velg en fargerik bordlampe eller en taklampe med metallskjerm. Lampegiganten har et stort utvalg lamper som vil være med på å gi hjemmet ditt et retroinspirert preg.

Denne lille LED vegglampen med rød metallskjerm er perfekt for å skape en retro stil.

Heng denne taklampen over spisebordet, og få et retroinspirert uttrykk på kjøkkenet.

En stor og blank glødelampe med rød ledning er med på å fullføre retrostilen i rommet.

Minimalistiske enkle lamper

Det minimalistiske interiøret kjennetegnes med rene linjer og en balanse mellom lyse farger. Møblene skal være enkle med et kaldt uttrykk, noe som også gjelder lampene. Møblene kan gjerne ha innslag av lyst tre for å få inn varmere elementer. Velg gjerne en gulvlampe med trebein, eller en taklampe med en minimalistisk utforming som diskret skiller seg ut blant resten av interiøret. Slik vil du få den minimalistiske interiørtrenden inn i hjemmet ditt.

En minimalistisk hengelampe med et diskret uttrykk i betong og gjennomsiktig glass.

Denne trefots gulvlampen gir rommet en minimalistisk stil. Bein av tre gir den lyse trenden et lunere uttrykk.

En hvit og diskret gulvlampe som passer perfekt i den hvite og lyse minimalistiske interiørtrenden.

 

Mørke farger og god belysning

Mørke farger er også en stil mange velger å ha i hjemmet sitt. Den sofistikerte og dramatiske trenden kjennetegnes med mørke tekstiler, messingdetaljer og glass. Typiske farger er grått og svart med innslag av blått, rosa og gult. Gjør hjemmet lunt med denne stilen, og velg lamper med mørke detaljer som passer til. Våg deg på den mørke interiørtrenden med Lampegigantens brede utvalg.

Denne bordlampen passer perfekt med sin mørke skjerm med gylden innside til f.eks. soverommet.

En gulvlampe i messing passer godt sammen med møbler og innredning i mørke farger.

En taklampe med pendel i mørkt glass gir et behagelig lys over spisebordet på kjøkkenet.

Velg interiørtrenden som passer for deg

Når man skal pusse opp hjemme er det mange interiørtrender å velge mellom. Det er viktig å velge belysning ut ifra hvilken stil man foretrekker, slik at man får en gjennomført interiørstil i hele hjemmet. Uansett hvilken stil du ønsker å ha i hjemmet ditt, har Lampegiganten det du trenger av lamper.

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert