Lysende møbler – Garanterer stemning

Lysende-mobler_HeaderÅpen planløsning er trenden nå for tiden! Til og med rom-i-rom-konseptet blir mer og mer vanlig. Det menes ved at stue og kjøkken ikke nå er i to forskjellige rom men åpens opp og går inn i hverandre. I sommermånedene, er det også lurt å lage disse jevne overgangene ved hus og hage. Det gjør at veien ut ikke blir så lang og det gjør også huset ditt større ved å åpne for det frie. Istedenfor en stue har du nå to. For å lage denne overgangen jevn i mellom ute og inne er det lurt å velge belysning som gjør det enkelt å gå ut. Dette gjøres ved å lyse opp enten hagen eller terrassen på en enkel og behagelig måte. Det kan oppnås ved for eksempel lys plassert over utgangen eller lysende møbler som kan plasseres både inne og ute. Ja, du leste riktig! Lysende møbler er noe som både er praktisk og uslåelig vakkert. Disse vil trekke oppmerksomhet fra alle terrasser i hele nabolaget.

 

Lysende-mobler To-i-en: møbel og belysning på samme tid

Enten det er bord, stol, krakk eller sofa – lysende møbler skaper en egen sjarm og atmosfære ved sin tilstedeværelse. Disse er ikke kun for den dekorative delen av uteområdet men også for den praktiske. Disse gir deg nemlig ekstra sitteplasser. I lampen er det integrerte LED-dioder. Pærene er for det meste robuste lysdioder med lav varmeutvikling eller energieffektive sparepærer. LED-dioder med programmerbare fargeendringer gir spesielt flotte lyseffekter. Noen modeller har også en dimmefunksjon. Indirekte lyskilder er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og farger.

Lysende moblerLysende møbler – garanterer stemning

Et annet blikkfang for dine besøkere er opplyste vaser og planter som også, slik som de lysende møblene, er av plast eller polyetylen og utstyrt med trådløst batteri eller en strømkabel. Men uansett om en velger lysende tilbehør eller møbler – for utendørsbruk, bør disse minst ha kapslingsgrad IP44, være UV- og temperatur beskyttet og ha tilstrekkelig stabilitet.

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert