DOWNLIGHTS

… er en belysningsform som alle bør ha i hjemmet sitt. Det er ikke noen regel for hvor du kan montere downlights – det er kun fantasien som setter grenser og som setter muligheter. I nye hus er det nesten en selvfølge med downlights i noen av rommene og det er altså ikke helt uten grunn.

 

3 gode grunner til å velge downlights

 

  1. Hele rommet blir opplyst

Downlights integreres i taket, og på den måten kan lyset kastes helt fra taket. Videre monterer man som regel flere downlights, så belysningen blir jevn i hele rommet. Antall downlights avhenger av pærens styrke, rommets størrelse, farge på veggene og så videre.

 

  1. Minimale i uttrykket

Det som kjennetegner downlights fremfor en taklampe eller en hengelampe er at armaturen som regel skal være helt enkel så det nesten går i ett med taket. Se eksempler på hvite downlights her. Det smarte ved det minimale uttrykket er at man også kan montere sin favoritthengelampe selv om det er downlights i taket – nettopp fordi de er så enkle. Kombinasjonen av en prydende hengelampe og de moderne downlights er med på å gi en dybde i rommets belysning.

Hvis man ønsker at sine downlights skal ha et uttrykk, som f.eks. romantisk, moderne stil eller annet, så finnes det også et hav av vakre designs, hvor de små lampene kan sette preg på rommet de er montert i.

 

  1. Mulighet for å tilkoble en demper

Velger eller har man downlights på soverommet, stuen eller gangen, er det praktisk og virkelig tilfredsstillende å ha montert en demper til de mange lysene. Forestill deg at du skal gjøre deg klar før en begivenhet på soverommet. Her er en god belysning et must, så du kan se hva du har med å gjøre. På trette kvelder vil full belysning være for mye lys, og du vil være takknemlig for muligheten til å kunne skru på kontakten og dempe lyset. Hurra for lysdempere. Har man derimot montert downlights på kjøkkenet, har man nesten alltid bruk for full belysning for å kunne jobbe, så her er det mindre nødvendig å ha koblet til en demper.

 

Går du også med en drøm i magen om å få montert downlights inklusive alle dets fordeler i ditt hjem? Kjøp av downlights er en investering som du ikke kommer til å angre og som bidrar til å gjøre belysningen i ditt hjem moderne, praktisk og tidløst.

 

 

 

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert