Hvis du går med en drøm om et nytt bad, eller står overfor et renoveringsprosjekt, så har vi samlet noen tips til deg som er verdt å ta med i beslutningene.

Den riktige belysningen

Belysning har mange egenskaper og påvirker trivselen og stemningen i rommet. Derfor er det viktig å sette av tid til å finne den riktige belysningen. Plasseringen av lyskilder må bestemmes allerede når rommet tegnes, slik at man kan legge ledninger. Det er derfor en god idé å være i forkant når det gjelder hvilke typer lamper man ønsker seg på badet.

Speilbelysning

Det er mange som gjør feilen å kun ha lys i taket på badet. Du har sikkert opplevd å komme inn på et bad og se deg i speilet, men at ansiktet er lagt i skygge fordi lyskilden er bak deg eller over deg. Men du har nok også opplevd å komme inn på et bad hvor belysningen er helt riktig plassert, og du ser det du skal se i speilet.

Hemmeligheten bak den perfekte speilbelysningen er: lamper til speilet! Det finnes et hav av smarte, fine og luksuriøse speillamper til badet. Lyset kastes som regel nedover mot speilet, slik at det reflekteres på en behagelig måte ut til deg som ser i speilet. Vi har funnet fram tre forskjellige speillamper med forskjellige funksjoner fra sortimentet vårt.

(1) Den tidløse: tidløs speillampe med hvit overflate og kromfarget armatur |  (2) Den franske: Moulin Rouge-inspirert lampe. Monter én over speilet eller en på hver side |  (3) Den minimalistiske: Kromfarget lampe som kan skrus direkte oppå speilet.

Klikk her for å se vårt utvalg av speilbelysning. Hvis du leter etter lamper i en bestemt stilretning, anbefaler vi deg å bruke filteret ”stilretning”.

Kombinert speil og lampe

Slå to fluer i en smekk og invester i et speil med integrert belysning. Det er noe eksklusivt over lys som er integrert i møbler. En elegant løsning for deg som setter pris på det lille ekstra.

(1) Flott speil fra TopLight med i alt 12 lyskilder | (2) Gir både direkte og indirekte lys 

Vi håper denne artikkelen har gitt deg inspirasjon og kanskje hjulpet deg et skritt videre på veien til den perfekte speilbelysningen på ditt drømmebad.

Ønsker du deg mer kunnskap om belysningskilder til badet, kan du lese mer her.

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert