Smarthus

Lys på, lys av. Det kan alle lamper! En av de største trendene, som bare LED-lysteknikere kan utvikle, er et lys som er like individuelt som det du er. Takket være dette lyset kan du på en nokså dyster høstdag nyte en kopp te med flimrende lys, helt uten peis. Og på kvelden kan du la sjelen få oppleve 100 % velvære i et badeværelse i blå og lilla fargetoner. Dette nye trend-lyset er ikke bare hvitt, men det tilpasser seg til alle dine dagssituasjoner.

intelligent-lys-romantisk   intelligent-lys-party

intelligent-lys-peis_stemningslys

intelligent-lys-nattlys   intelligent-belysning-lese   intelligent-belysning-havet

Kontroller lyset helt enkelt med Phillips Hue appen!

Med tråløst nettverk, Hue-Bridge, smarttelefon og en gratis Hue-app mottar du med det intelligente lyssystemet, Philips Hue, en individualisering uten like. Philips Hue appen lar deg blant annet laste opp et bilde slik at du kan få de samme fargetonene i ditt rom som på bildet. Vil du ha det samme lyset og fargene som du hadde på ferien til Kreta? Null problem! Philips Hue lar deg velge i mellom 16 millioner farger slik at du kan få akkurat den fargen du ønsker.

intelligent-belysning-solnedgang

Noen hjemme?

Skal du på forretningsreise til New York i to dager? Eller en velfortjent ferie en uke? Med Philips Hue appen har man tilgang til belysningen i huset fra overalt i hele verden. Du kan også programmere lyset etter din personlige dagsrytme. Dette sørger for en stort pluss innen sikkerhet. Det spiller også en stor rolle spesielt i denne tiden hvor det begynner å bli mindre sol og flere timer innendørs.

intelligent-belysning-huset   intelligent-belysning-mobilen

Bærebar lampe, med samme effekt

Når man rett og slett bare vil ha en enkel og praktisk lampe som man kan ha med seg hvor som helst, er Philips Hue Go noe for deg. Dette er en halvskål-formet lampe som man enkelt kan ta med seg og plassere der man måtte ønske. Denne fungerer også uten bridge, altså som en stand alone-løsning som det heter så fint. Denne kan også gjengi 16 millioner farger som en vanlig Philips Hue lampe, noe som betyr at man kan skape nesten hvilken som helst stemning man måtte ønske. Dette kommer godt med dersom du vil ha den med til ulike steder og situasjoner.

Her kan du se nærmere på Philips Hue Go.

intelligent-belysning-go-nattlys

intelligent-belysning-go-videospill

intelligent-belysning-go-meditering

intelligent-belysning-go-bad

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert