Din vei til riktig pendellampe

Med pendellampe bringer du frem fantastisk lys både i spisestuen, stuen, på soverommet eller kjøkkenet. Hvordan det går, og hvorfor en pendellampe gjør så mye mer enn bare å lyse i et rom, kan du se i vår nye infografikk. Med disse 12 tipsene vil vi ikke bare vise deg hvordan du klarer det men vi vil også vise deg hvordan du velger en pendellampe som passer perfekt i din helt personlige stil. Se for deg du sitter med din familie og venner og spiser, snakker og spiller spill sammen. Ingenting er vel bedre enn å la denne god stemningen ligge i rommet en stund. Nøkkelen til at denne hyggelige stemningen rundt bordet kommer er at de som sitter rundt bordet der kan se hverandre. En pendellampe er ment som mer enn bare en belysningskilde men mer om dette vil vi vise og forklare deg i inforgrafikken under. Vi har nemlig samlet en oversikt over temaene som er viktig i en infografikk – funksjon, design og teknologi. Her kan du søke deg gjennom, helt ut til spissene, slik at du med sikkerhet kan vite at du har fått den informasjonen du trenger, for å være sikker på at du gjør de riktige valgene.

no_infografik_pendellampe_01 no_infografik_pendellampe_02 no_infografik_pendellampe_03 no_infografik_pendellampe_04

En pendellampe tilhører et variert lyskonsept, og ikke nok med det! Den individuelle pendellampe med stilfull lampeskjerm bidrar til å krydre hele rommet og gi deg akkurat det du trenger for å gjøre rommet komplett. En pendellampe befinner seg i øyehøyde og får med engang oppmerksomhet- i motsetning til en taklampe som man egentlig ikke legger så mye merke til med mindre den påpekes ved fingrende. En pendellampe kan være en lampe som henger der som ren belysningskilde eller så kan du utfordre deg selv litt, ved å velge en pendellampe i for eksempel gull, sølv, rustikk eller en ekstra vulgær designerlampe.

Om forfatter

Relaterte artikler

4 Kommentarer

  • ragnhild

   Det har du helt rett i 🙂 Og forhåpentligvis så kan vi være med å hjelpe flere, med å gjøre færre feil. Har du noen ønsker eller forslag til et tema du vil at vi burde skrive mere om er det bare å legge igjen kommentar så skal vi nok få til noe 🙂 God lesing!

   Svar
 1. Ingrid

  Hei, jeg fant ingen e-post adresse å kontakte dere på, har dere det?
  Spørsmålet mitt er hvertfall : har dere en fysisk butikk å gå til?

  Svar
  • susannenilsen

   Hei Ingrid.
   Vår e-postadresse er: info@lampegiganten.no.
   Vi er en ren nettbutikk, så vi har ingen fysisk butikk, men om du har noen spørsmål til noen av produktene våre, ta bare kontakt, så hjelper vi deg gjerne med å finne din perfekte belysning!

   Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert