Et soverom uten nattlampe? Det kan de fleste ikke forestille seg, da de behøver lys ved sengen til å drikke et glass vann eller lese en bok. Spørsmålet er derfor ikke om man skal ha lampe, men heller hvilken lampe man skal velge. Dette avhenger av alt fra plass til designmessige ønsker, samt innredningsmessige spørsmål. En nattlampe er ikke kun en lyskilde, den kan være med på å gjøre dit soverom både mer personlig og er samtidig en viktig del av den generelle innredning. En lampe kan være med å skape akkurat den atmosfæren du ønsker.

Bordlamper er det klassiske valget

Med en bordlampe får man både en praktisk løsning, ved at man kan tenne og slukke lampen rett ved hånden og samtidig gir den er godt og målrettet lys. Når man skal kjøpe seg en ny nattlampe, er det en god ide å tenke over hvordan man kommer til å benytte lampen. I den forbindelse er det interessant både hvilket lys man ønsker -om det skal komme ovenfra og ned eller fra nattbordet eller om det skal være varmt eller kaldt lys, og om hvilket design som passer inn i resten av innredningen. Skal det være en klassisk nattlampe, som enten tennes og slukkes av en knapp eller skal det gjøres via din Smartphone? Skal designet være kantete eller mykt, og hvilken farge passer inn i resten av stilretningen? Med dette blogginnlegget kan du se en del av de mange mulighetene det er innenfor nattlamper og la deg bli inspirert til å finne din neste lampe til soverommet.

 

Med vegg- og hengelamper sparer du bordplass

Vegg- og hengelamper virker kanskje ikke umiddelbart som det mest nærliggende valg til belysning vedsiden av sengen. Men med denne løsningen kan du spare bordplass og du kan få lyset mer spredt i rommet. Det er mange muligheter for hvordan du får det beste lyset i ditt soverom, og du kan sette prikken over i’en med den rette belysningen til dine behov og stil. Hos Lampegiganten.no har vi mange forskjellige lamper til nettopp dette formål.

Den lampen som du velger er naturligvis med på å prege stemningen i hjemmet. Derfor er det viktig å gjøre det klart på forhånd om man ønsker en varm og hyggelig atmosføre eller om man heller ønsker seg en mer moderne og stilren innredning. Man kan i denne forbindelsen enten velge mellom et mere varmt og hyggelig lys eller et mere moderne og blåere lys. Dette kan du selv bestemme ved å se etter kelvin på lyspæren. Lurer du på hvilken lysstyrke du vil ha eller om det er andre ting du burde tenke på når du skal velge lyspære, anbefaler vi deg å klikke her. Har du noen spørsmål, så setter vi stor pris på en kommentar i kommentarfeltet 😊 Masse lykke til med å finne din drømmebelysning til soverommet!

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert