Bladene blir gylne og faller av trærne, vinden biter litt mer enn i forrige uke, sokker og gensere blir tykkere. Ja, det er mange tegn på at vi nærmer oss det vi liker å kalle årets koseligste tid.

Hva er det som definerer ’koselig’ i en kald og mørk tid? Her kommer uten tvil lange kvelder i sofaen, varm drikke, god mat og ikke minst belysning inn i bildet. Både levende og elektrisk lys har en enorm betydning for oss om vinteren, og ikke minst i juletiden. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan forskjellige typer av LED-belysning kan bidra til å skape stemning i julen.

LED lyslenker

Lyslenker har de siste årene blitt en mer og mer populær pyntegjenstand– og ikke bare i julen. Mulighetene er mange når det gjelder bruk av lyslenker, og de kan virkelig gi noe til et rom eller et utendørsområde. Disse superfine LED-kjedene er enkle å håndtere og kan brukes til for eksempel bordpynt eller i en glasskuppel. Lys gjennom glass skaper en fascinerende og flott effekt.

LED vokslys

Finnes det noe bedre enn tente stearinlys når mørket faller på? Uansett om man har gjester på besøk, om man sitter og leser en bok alene eller spiser et måltid ved bordet, skaper stearinlys trygghet og en hjemmekoselig stemning. Ved bruk av stearinlys med åpen ild må man allikevel være oppmerksom på å ikke forlate rommet uten å ha slukket dem, eller la små barn komme i nærheten. Med LED vokslys slipper man bekymringene som følger med bruk av åpen ild.

De finnes i flere varianter, alt etter behov og stil. Blokklys, telys, med glitter, i gull, sølv eller hvitt, med flimrende eller stillestående flamme. Bli inspirert av noen av de flotte LED-stearinlysene på bildene nedenfor.

LED julepynt

Det finnes et hav av andre muligheter innen julepynt hvor LED-lys kan sette prikken over i-en. Mye av LED-julepynten er drevet av batterier, slik at det ikke er nødvendig å plassere den ved en stikkontakt. På våre juleprodukter kan man alltid se i produktdetaljene om de drives av batterier eller om de må kobles til strøm.

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert