Lamper finnes i utallige størrelser, former og stilarter, og kan være dekorative, praktiske eller alt på en gang. Man må ha tungen rett i munnen når man beveger seg ut i lampejungelen, for det finnes virkelig mange flotte lamper. Her har vi samlet 10 fantastiske lamper til en god pris – for vi mener at alle har rett til å ha en lampe hjemme som fanger blikket når man kommer inn i rommet.

Når dagene blir mørkere tilbringer vi nordmenn gjerne mye tid inne i stuene våre, og her skal det ikke være mangel på lys. Vi har derfor fokusert på lamper til stuen, men de kan selvfølgelig monteres hvor som helst i hjemmet.

Bordlamper

Det er ingen tvil om at bordlamper alltid har vært en lampetype vi elsker. Vi kan stille dem hvor vi vil, så lenge det er en stikkontakt i nærheten. Det er også en lampe sman kan betrakte helt tett på, så hvorfor ikke ha en flott lyskilde til bordet eller til kommoden? Bare se på disse utrolig fine lampene, som er helt nye i sortimentet vårt. De kan pynte opp på en kommode i mange rom. De er både enormt søte, enkle og på en måte litt humoristiske.

Gulvlamper

En gulvlampe er med på å gi rommet det lille ekstra og bidrar til å skape en behagelig atmosfære i rommet. Ved sofaen, i et mørkt hjørne, ved siden av pianoet. Ja, det finnes mange steder man kan stille en gulvlampe så lenge det er en stikkontakt i nærheten. Vi har funnet tre lamper som vi synes er superkule.

Taklamper

Lamper som er montert i taket skal kaste lys ned og ut i rommet. Taklamper er ofte litt mer diskrete enn hengelamper, men de kan også være et blikkfang. Her har vi funnet en diskret taklampe og en taklampe som vekker mer oppmerksomhet.

Hengelamper

Hengelamper er enormt anvendelige i en stue. Vi henger en lampe over sofabordet og spisebordet, eller 2-3 hengelamper sammen i et hjørne for å skape et livlig og moderne inntrykk. Jeg er utrolig begeistret for disse flotte lampene i fjær, som både er tøffe og ville og har et prinsesseaktig uttrykk. Særlig denne modellen i en flott sementgrå farge. Over et sofabord vil den se fantastisk ut.

 

 

 

Her er vårt tips til deg som vil en lampe til ”det moderne hjørnet” i stuen. Denne modellen finnes i kobber og i svart. Kombiner lampen med noen flotte plakater eller bilder på veggen, og du får en supermoderne look i rommet.

 

 

 

 

Den tidløse pendellampen Annika består av fire lamper og har et enkelt, elegant design som gjør seg spesielt godt på kjøkkenet og i spisestuen.

Bruker man noen flotte LED-filamentpærer i lampene blir den et designelement sim kompletterer innredningen på en stilig måte. Glasskjermene er smoky, og gir lyset som skinner gjennom en fantastisk effekt. Med denne pendellampen i matt nikkel får du et blikkfang i hjemmet. Wow, bare wow.

 

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert