Designerlamper – mer enn bare en lyskilde

En designerlampe er blikkfang, kunstverk og dekorasjon i én innpakking. Det største fokuset ligger i detaljene, og derfor vil alle designerlamper skille seg ut på grunn av det brukes kvalitetsmaterialer, og vektlagte detaljer. 

DesignerlamperDet er noe spesielt med designerlamper. Designerlamper er med på å gi utrykk for en følelse, hendelse eller noe som betyr noe. En designerlampe er ikke bare et belysningselement, men samtidig et stykke individualitet som skal utfolde seg i alle rom. Dette gjør handlingen av designerlamper til en spennende handel. Det som er så spennende med disse lampene er at to personer som ser på den samme lampen kan ha to helt forskjellige inntrykk av lampen. Det kan være lamper som taler og vekker følelser hos deg, men hos den andre kan det vekke andre følelser eller ikke følelser i det hele tatt. Designerne av designerlamper resulterer til sanne kunstverk ved sin store frihet når det kommer til lys, form og farge. De gjennomtenkte lyskonseptene sørger for en stemningsfull atmosføre og det riktige preget i hjemmet.

 


 

Designere forsøker med å fremstille en opplevelse gjennom sine verk av lys. De fremstiller dette ved tusenvis av forskjellige fremgangsmåter. Designerlamper gjenkjennes ved utradisjonelle former og spesielle farger, eller rett og slett bare rene glass lamper med like former som lar lyset skape ulike unike lys opplevelser. Når en designer arbeider, designer den ikke bare en lampe– men en hel serie. Dette gjør at det er lettere for oss å innrede, for da kan de få det samme designet på ulike lamper i samme rom. Eller om du vil ha hele stilen igjennom hele huset passer dette ypperlig for da kan du bruke disse ulike lamper i ulike rom. Designerlamper fås i mange forskjellige stilarter – det finnes altså en designerlampe for enhver smak.

 

Designerlampe


Designerlampe på veggen?

DesignerlamperEn designervegglampe er mer enn bare en lyskilde. Det er et kunstverk, som kan utstilles på samme måte som et maleri. En designer-vegglampe tilfører veggen lette konstruksjoner både gjennom lampehuset, men også ved det lyset som lampen utstråler. Vegglamper mestrer å spre en stemningsfull belysning. I motsetning til diskrete modeller hvor selve formen på lampen er temmelig skjult, tjener designvegglampen til både å være et kunstverk i seg selv, og spre stemningsfull belysning.

 

 

Designerlamper gir en helt spesiell stemning utendørs

DesignerlamperDesignerlamper er ikke bare flotte innenfor husets vegger, de er også en fantastisk berikelse i hagen eller på gården. Velger du den riktige designerlampen utendørs, kan du skape en fantastisk og unik stemning i dine utendørsarealer.

Designlamper utendørs finnes i alle former og farger. Alternativene er mange: fast montert designvegglampe, gatelys eller en lyktestolpe – en lyskule, en pullert eller en lysende sten – dempbare lamper, lamper som kan styres med fjernkontroll, toppmoderne nedgravet LED-utebelysning. Slipp fantasien løs og design din hage helt unik med våre designerlamper. Med den riktige designerlampen kan du skape en avslappende og stilfull atmosfære i hagen din. Også kan man nyte den friske luften i den stemningsfulle belysningen. Designerlamper er som sagt tidligere helt unike, og det vil derfor gjøre hagen din helt unik.

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert