Vil du kunne sove godt om sommeren når det er over 30° C?

Vil du kunne slappe av på soverommet på de varmeste dagene?

Det ønsker alle, men få har muligheten til dette. Lytt til dine behov og sørg for at du har en passende tak-, stå- eller bordvifte for en behagelig og avkjølende frisk bris.

Vår skritt-for-skritt-veiledning fører deg svært fort til ditt ønskeprodukt.

8 skritt til din nye vifte

  1. Hvor? Har du for lite plass tilgjengelig eller ønsker du kun å avkjøle et lite område, kann du velge en bord- eller ståvifte. I dette tilfellet, gå rett videre til skritt 8. Har du mulighet tilkobling i taket kan du gå videre til skritt 2.
  2. Hvor stor? Velg en vifte som er beregnet for passende romstørrelse. Dette kan du lese under produktbeskrivelsene.
  3. Skråtak, ja eller nei? Vifter og skråtak utelukker ikke hverandre. Våre passende vifter er merket med dette.
  4. Belysning, ja eller nei? Har du kun et strømuttak i taket og må bestemme deg om du skal ha en takvifte eller taklampe? Det behøver du ikke! Velg en takvifte med lys!
  5. Vifte om vinteren? Blir viften unyttig om vinteren? Ikke hvis den har vinterdrift som fordeler den varme luften jevnt i rommet.
  6. Styre den fra sofaen? Ligger du endelig avslappet på sofaen og så må du reise deg for å trykke på veggbryteren? Ikke med en vifte med fjernkontroll!
  7. Spesialfunksjoner! Lydløse produkter forstyrrer deg ikke i søvne og individuelt regulerbare vifter sørger for at du kan innstille den slik at ingen papirer forflytter seg – eller at du blir forkjølet.
  8. Oppdag! Besøk vår nettbutikk og oppdag den passende viften for deg.

Ønsker deg en god dag
Lampegiganten.no

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert