10 fantastiske lamper på budsjett!

Drømmer du også om nye lamper til hjemmet? Det kan være vanskelig å finne noe man liker og spesielt til den prisen man liker. Vi har derfor samlet 10 fantastiske lamper til en budsjettvennlig pris! Det vil si at alle disse lampene har en pris på under 3.000 kr. Scroll ned og bli inspirert!

 

Moderne design

Navnet på denne flotte hengelampen – Triangle – skyldes den mykt avrundede trekantsformen på polymer-skjermen. Det tidløse designet kan harmoneres med tallrike innretningsstiler. Ta en nærmere titt på hengelampen.

Stilig i svart

Det enkle er ofte det beste. LED veggspot Explore med fleksibel arm kan du finne mer ut om her.

 

Perfekt hengelampe

Den mattsvarte pendellampen Strap kommer med to lærreimer i forskjellig farge – en svart og en brun – slik kan designet forandres individuelt. Er dette også din favotitt?

Designorientert eleganse

Denne LED-pendellampe med navnet Nadija, har et typisk nordisk utseende men som er svært populær i hele Europa. Er den ikke lekker? Se nærmere på pendellampen her.

 

Naturlig design med ny teknologi

Lampen har en praktisk tastedimmer som muliggjør at lysstyrken kan reguleres i ulike trinn, kun ved å touche den! Ta en nærmere titt på bordlampen her:

 

Enkel og vakker

Pendelen Surry er matt svart utvendig, og innvendig stråler den i blank kobber. Klikk her for å se nærmere på pendellampen.

TIPS! Heng gjerne flere enkle pendler ved siden av hverandre over for eksempel et spisebord eller en kjøkkenbenk.

 

Førsteklasses valg til stuen

Svart og gull harmonerer godt med hverandre og denne stålampen er det intet unntak. Gulvlampen Jonera i bueform bidrar til et varmt og behagelig lys og samtidig utstråler utpreget minimalisme. Se nærmere på gulvlampen her.

Tidløs design

Hengelampen gir et flott inntrykk når den er tent,og da kommer de tverrgående kantene i vevet elegant til sin rett. Se nærmere på hengelampen her.

 

Multifunksjonell vegglampe

Vegglampen har både USB-ladetilkobling, dreiedimmer og lagringsflate med plass til mer enn mobil eller nettbrett. Det kan vel sies at den har alt?! Klikk her for å se nærmere på vegglampen.

 

Vintagelook

Denne er perfekt til et lite sidebord eller som et vakkert lyspunkt i en bokhylle. Her kan du ta en nærmere titt på bordlampen.

 

 

Interessert i skandinaviske lamper? Klikk her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert