Inviter naturen inn i hjemmet

Hvordan ville du forklare hvorfor materialet tre gir så mye varme og hjemmefølelse innendørs? Er det fordi tre har en varm utstråling? Eller er det treets fascinerende struktur? Er det fordi man føler at man har fått en del av naturen inn i hjemmet? Kanskje er det alle disse virkningene til sammen. Det forklarer kanskje også hvorfor tre passer inn i alle hjem og innredningsstiler. I den skandinaviske innredningsstilen kommer man nesten ikke utenom materialer i tre. Det kan være alt fra helt lyst til mørkt tre, eller fra grovt til fint tre med en glatt overflate.

Tre kan ha en fantastisk virkning i et rom, særlig når man også innreder med andre materialer og moderne innslag. Innredning med tre i et moderne hjem kan for eksempel være et bord i massivt tre, en flott og inspirerende kommode i tre – eller en lampe av tre!

En hengelampe er på grunn av sitt oppheng i øyehøyde et automatisk blikkfang når den for eksempel er plassert over spisebordet eller i et åpent rom. En hengelampe av tre bidrar til naturlig varme og velbehag i et rom.

Hengelampe i tre - Acorn Hengelampe av tre - Bounde Light WoodStick hengelampe i tre

Så allsidige er lamper av tre

Eik, bjørk eller lønn. Buet, kantete eller med spiler. Ja, det finnes mange varianter. Hvorfor? Fordi tre er et naturlig og variert materiale som kan omskapes igjen og igjen. På grunn av denne enorme allsidigheten vil du alltid kunne finne en hengelampe av tre som passer perfekt inn i din innredning.

Forestill deg hvordan disse hengelampene ville virke i ditt eget hjem. Noen av dem passer kanskje slett ikke inn, og andre kunne du enkelt forestille deg henge over spisebordet. Det er du som kjenner din egen stil best, og som målrettet kan finne den lampen som passer best til deg og ditt hjem.

Hengelampe av tre - Liska Hengelampe av tre - CossanoHengelampe av tre - Boolan

Innredning som gir velvære – med hengelamper av tre

Lamper omgitt av en skjerm i den kvalitetssikre tresorten wenge finner du i vårt sortiment av trehengelamper. Her finner du også produkter av andre naturmaterialer som rattan eller bast. Alle lampene gir en ulik virkning. Kanskje finner du en lampe som passer perfekt inn på akkurat ditt soverom, kjøkken eller stue.

En hengelampe er ofte midtpunktet i et rom. Når lampen slås på er den rommets lyskilde, og dermed sentrum for lysstyrken. Blikket rettes automatisk mot lyskilden, og man kan bli begeistret av lampen som lyskilden kommer fra.

Kvalitets- og designerlamper finner du gjerne i vårt sortiment med kjente varemerker som DOMUS, Norther Lighting eller Lampenwelt.com. Spesielle utmerkelser som made-in-Germany-kvalitet eller Design Awards og Award for Design Excellence gjør disse lampene til ettertraktede innredningsobjekter for lampekjennere.

Det viktigste av alt er at din hengelampe understreker din individuelle smak og din personlige innredningsstil. I tillegg får du et stykke av naturen inn i hjemmet ditt, noe som gir velbehag og velvære.

hengelamper av tre hengelamper av tre hengelamper av tre hengelamper av tre

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert