Juletrebelysning med uendelige muligheter

Den første juletrebelysningen besto av lys som ble «limt» fast på grenene ved hjelp av smeltet voks! Det må ha vært vakkert, men dagens moderne, trådløse juletrebelysning med LED-lys i ulike farger kan være vel så stemningsfullt. Og fremfor alt er det mye tryggere!

Uansett om du velger et ekte tre fra skogen eller et plasttre uten dekorasjon, behøver du juletrebelysning. Juletreet er ikke komplett uten stemningsfulle lys som stråler mellom grenene og får julekulene til å skinne litt ekstra. Du finner alt fra de klassiske lyslenkene som imiterer levende lys, til dråpeformede lenker og kulørte lamper. Til barnerommet kan man tenke seg en mer utradisjonell og fargerik lyslenke, kanskje også i morsomme former. Det er kun fantasien som setter grenser!

Fordeler med dagens moderne juletrebelysning er bl.a.

  • at den er utrustet med LED-lys, som er det beste valget både energi- og miljømessig
  • at mange lyslenker kan kobles til smarttelefoner og apper, noe som gjør det mulig å variere lysstyrke og farge etter eget ønske og smak
  • at den ofte er utrustet med timerfunksjon, så man ikke bruker mer energi enn nødvendig
  • at mange av Lampegigantens julelys drives med batterier, slik at man ikke behøver å tenke på om det fins et uttak i nærheten – ekstra lurt for utendørstrær!

Hos Lampegiganten har vi fargerike eller klare lyslenker med varmt eller kaldt lys. Til et tre innomhus velger du med fordel lamper som sprer et koselig og festlig lys, mens med et tre utenfor fungerer det fint med et klart, hvitt lys. Til utendørstreet er det ekstra hendig å velge en lyslenke med app-styring, så man ikke behøver å sette igjen gløggen og forlate hjemmets lune atmosfære når man skal tenne eller slukke belysningen. Visse av våre juletrelys kommer med så avanserte funksjoner at du kan velge mellom bølgende, blinkende eller glitrende lysspill. Enkelte kan til og med spille dine favorittjulesanger! Er du på jakt etter belysning til et tre ute, er det viktig å tenke på enhetens IP-klasse for å være sikker på at den tåler vær og vind. Vi anbefaler vanligvis en IP-klasse på minst IP44. Du kan lese mer tips og råd om IP-klasser her.

Velkommen inn på Lampegiganten for å finne din juletrebelysning!

 

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert