Snart er den her – den herlige juletiden. Adventstiden står for døren, og det er på høy tid å begynne å tenke på hvordan du vil spre julestemning og lyse opp i mørket i desember måned.

De fleste norske familier vil ha et juletre av ett eller annet slag når det nærmer seg jul. Om det skal være et lite tre i vinduskarmen, et klassisk, yndig tre med glitter og fargerike kuler, eller en stor stilisert gran i hagen – det bestemmer du selv. Er du ekstra trendoppmerksom og miljøbevisst, velger du et plasttre i år. Nå fins det plasttrær som er så virkelighetstro at det nesten er umulig å skille det fra et ekte tre, selv om man selvfølgelig også kan få det ultimate Disney-treet med påstrødd snø, tykke glitterkjeder og store julekuler – akkurat som hos Donald Duck på julaften.

Fordeler med plasttre

  • Det ryr ikke (unngå støvsuging, stikkende barnåler og allergiske slektninger)
  • Det blir billigere i lengden
  • Du får et innkjøp mindre å tenke på før jul
  • Du redder ett tre
  • Bestem eksakt hvordan ditt tre skal se ut selv

Hos Lampegiganten.no har vi mange fine juletrær å velge mellom, og du finner noe for ethvert rom og budsjett i vårt sortiment. Om du ikke har plass eller lyst til å ha et stort tre, kan du likevel pynte med et juletre i miniatyrform. Fordelen er at det nesten ikke tar noe plass å oppbevare, og at den gir en julefølelse over alt, om det så enten er i inngangen, på balkongen eller barnerommet i mange år. Et miniatyrtre er ekstra gunstig når man ikke har et stort hjem, som f.eks. på et eldrehjem, en studentkorridor eller hvorfor ikke på kontoret, for å live opp stemningen før jul?

 

Et juletre av «vanlig» størrelse behøver heller ikke å ta spesielt stor plass når det ikke er i bruk, da de gjerne er genialt konstruert og kan foldes sammen for å ta opp så lite plass som overhodet mulig. Vi tilbyr mange alternativer – fra ferdigdekorerte trær med lysslanger og pynt, til trær som du selv setter sammen og pynter etter årets tema eller egen smak. Vi har juletrær i hvitt og farger, og ekte «powertrær» på opp til to meter som passer til deg som har noe høyde under taket. Eller hvorfor ikke satse på å sette et statement med vårt Twinkly Pree LiteTree ? Det kan kontrolleres via en app og lar deg skape de eksakte lyseffektene og animeringene du ønsker.

 

Du kan selvfølgelig også velge å ha et juletre i hagen, så får naboene og forbipasserende mulighet til å se det vakre juletreet og kjenne på julestemningen. Her fins både «ekte» trær i ulike farger, gransilhuetter til ytterdøren og stiliserte granskulpturer med LED-belysning. Uansett hvordan ditt utendørs juletre skal se ut, er det viktig å tenke på at du har riktig kapslingsgrad til treet – dette for at den skal kunne stå imot både snø, regn og ruskevær i løpet av årets mørkeste tid. En kapslingsklasse på minst IP44 er det du trenger. Her kan du lese mer om ulike kapslingsgrader og hva du behøver å tenke på.

 

 

Om forfatter

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert