Belysningstrender 2021

Dette er årets lysende må-ha innen interiørverdenen

2021 introduserer oss for en rekke nye belysningstrender. Spesielt når det gjelder mangfold! Strømningene i det nye året kjennetegnes nemlig av mye kreativitet, og dét gir utslag i hvor forskjellige disse trendene er. Skal man peke ut et felles kjennetegn, er det i så fall at samtlige er friske, nye skudd i tiden! "Må ha"-lampene blant disse er de som tydeliggjør deg som person, og gjerne en fargeskala i monokrom. Materialfargene grått, beige og trevirke er stikkordene her.

Kommuniser hvem du er

Lamper som står for hva du mener

La hjemmet ditt reflektere hvem du er - og helst med lysdesign som vekker følelser! Her finner vi spesialdesignede lysarmaturer, designerlamper og annen luksuriøs belysning som makter å formidler et tydelig budskap. Med mottoet "lamper som står for hvem du er", er det deg som person og historien du har som kommer i fokus.

Se lampene
Puristisk luksus

Lysende og glamorøs minimalisme

Disse lysende, nye kreasjonene i 2021 har tatt på seg oppgaven å forene motsatsene: Overdreven luksus og ekstravagant design, med purisme og enkelhet som aldri før. Edle metaller svøpt i en symbiose med toner i svart, messing og nyanser av gull. Det hele i form av slanke og smidige armaturer med elegante linjer.

Se lampene
Chic i én farge

Uttrykksfulle belysningsideer i én farge

Ensfarget chic bringer rike, uttrykksfulle farger inn i stua - men bare én farge om gangen! Den perfekte scenen for disse monokrome lampene er rom med ekstra mye plass, fordi dette er belysning som trenger luft rundt seg. De sterke fargene vil gjøre underverker i ethvert hjem, men for å få mest mulig ut av disse kunstverkene må omgivelsene spille på lag.

Se lampene
Hold det grått

Et elegant mangfold av lamper i grått

Noble puristiske gråtoner kombinert med spennende lysdesign - dette bringer umiddelbar atmosfære i hjemmet. En ting er også sikkert: grått er en fargetone med eleganse og akk så moderne! Det er ikke minst i denne delen av fargeskalaen at den ekstra spektakulære designen får komme frem. Helt i tråd med mottoet "hold det grått", er lampene uten unntak farget i nyanser av gråfargen. Da blir det opp til designen, mønsteret og materialene å løfte frem lampene, noe vi virkelig kan se har en positiv effekt.

Se lampene
Nye nyanser av beige

Belysningsideer i myke kremfarger

Beige er en trend som fikk mye oppmerksomhet i 2020, å nå er denne fargen på full fart inn i norske hjem. De myke, beige tonene bæres i 2021 av både kantede så vel som myke former, for ikke å nevne store designlamper og belysning av selv mindre formfaktor. Det som er verdt å merke seg på beigefronten, er at lampeskjermen ofte er den delen av lampene som med rette vies mest oppmerksomhet.

Se lampene
Skogens farger

Armaturdesign i lyse tresorter

Nå er det naturens egne kunstverk som skal stå i høysetet, og det ser vi på lampe inspirert av denne trenden - med lyse detaljer i tre som ikke bygger på symmetri, men på naturlighet. Naturlige grener, elementer med unike mønstre og netting laget av bambus er kjennetegn på denne stilen, hvor naturlige nyanser av tre står i fokus. For alle oss tilhengere av den skandinaviske stilretningen, ja til og med design av bohem art, så er denne trenden en gave i 2021!

Se lampene
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.