Belysningsideer til stuen

Stuen kan tenkes på som utstillingslokalet til hjemmet. Her tar vi imot gjester og mye av fritiden tilbringes også i dette rommet. At denne delen av huset bør være ekstra innbydende og hjemmekoselig sier seg selv. Med et passende lyskonsept, som kan tilpasses ulike situasjoner og behov gjøres stua komplett. Hva man bør ha på plass er i alle fall den klassiske allmennbelysningen og en spennende belysning til lesehjørnet, da har man et godt utgangspunkt. For å komplettere belysningen kan man også ha bærbare dekorasjonslamper. Dette er bare noen av byggeklossene til god belysning i stua. Hva man alltid bør huske på er at en blanding av ulik belysning er nøkkelen til suksess.

Nyheter og så stilig

Kos og avslapping: Lesehjørnet!

Til koselige lesestunder

Å sette seg i favorittstolen og fortsette på den spennende krimboken, det er en vellykket slutt på dagen. En varm og koselig belysning som gir akkurat godt nok lys til å lese i, men ikke gir for sterkt lys slik at man ikke kan slappe av, det er viktig. Både gulvlamper og pendellamper kan utføre denne jobben på en god måte. I passende stil til resten av hjemmet kan man finne disse lampene i alle stilretninger fra nordisk til vintage. Husk også at mange gulvlamper har en ekstra leselampe – skikkelig praktisk!

Fler gulvlamper

Kos og avslapping: Lesehjørnet!
Kjøp produktene her

Belysningsinspirasjon til sofakroken

Kreativt midtpunkt

Det er det avslappende område i stua: Sofaen – eller også sofalandskapet. Og her gjelder det å ha stemningsfull belysning. Utvalget er stort, her kan man bruke mer enn bare stilfulle vegglamper. Også imponerende pendellamper kan skape en helhet i stua når man plasserer den i tilknytning til sofaen. En stålampe kan sørge for en flott effektbelysning, hva med en lampe med bue til stolen i kroken? Utvalget i design, ulike materialer, farger og former er stort – det finnes en kreasjon for enhver smak.

Fler pendellamper

Belysningsinspirasjon til sofakroken
Kjøp produktene her

Alltid på farta: Lys to go

Praktisk & dekorativt

Se for deg dette: Du forbereder en kveld hjemme i høstmørket. Tekjelen er satt på og du er klar for en avslappende kveld. En dekorativ lampe som man enkelt kan flytte fra stuebordet til lesehjørne er en morsom detalj. Også til en spontan brettspill-runde med barna på gulvet er en bærbar lampe veldig praktisk. Og takket være moderne LED-teknologi med lavt strømforbruk varer batteriene i flere timer. Eneste man må huske er å lade opp lampen igjen før man legger seg, så er både du og lampen klar for en ny dag.

Mer lys to go

Alltid på farta: Lys to go
Kjøp produktene her

Blikkfang som roper «se på meg!»

Uvanlig design

En lampe er ikke bare en lampe. Av en downlight for eksempel, forventer man at den gir godt lys, men ellers ikke gjør så mye ut av seg. Andre lampekreasjoner kan gi noe i tillegg til godt lys: Trekke til seg oppmerksomheten, i både avslått og påslått tilstand. Gjennom et stilig design, spesielle farger eller materialer gjør de et slit inntrykk på et rom at de automatisk blir et blikkfang. Andre lamper tiltrekker seg oppmerksomheten gjennom lysspillet som projiseres på veggene takket være hullmønster, materialoverlapp eller annen utforming – man blir rett og slett trollbundet!

Fler designerlamper

Blikkfang som roper «se på meg!»
Kjøp produktene her

Lysdekorasjon til kommoden

Passende lyssetting

Plass til flotte dekorasjonselementer i stueområde tilbyr blant annet kommoden. Vaser, bilder, skulpturer og klokker finner der sin scene. Lyssettingen her er spesielt viktig for at tingene skal komme til sin rett. En bordlampe er den mest nærliggende belysningskandidatene til denne jobben. Disse lampene finnes i alle stilretninger med utallige design. En vegglampe kan også være rett lampe til jobben å gi fin belysning til ferieminner og arvestykker som er plassert på sidebord eller skjenken. Husk også at selve lampen kan være et dekorativt blikkfang – det finnes ingen grenser for kreativiteten.

Fler bordlamper

Lysdekorasjon til kommoden
Kjøp produktene her
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.