Over 10 års lidenskap for lyset og over 10 års 100 % kundeorientering: Europas mest suksessrike netthandel for lamper og belysning presenterer seg.

Hvordan alt begynte

Hvordan det hele begynte
Historien om Lampenwelt Gmbh, firmaet hvor de to brødrene Thomas og Andreas Rebmann er daglige ledere, strekker seg helt tilbake til 1999. I dag vet de begge, at de på det rette tidspunktet tok en lys beslutning og at veien til målet har blitt til sammen med mange dyktige personer.

Vår logistikk

Vår logistikk: Hver vei fører til kunden
I 2012 startet driften av det nye logistikksenteret til Lampenwelt opp. Vårt mål: En bedre og raskere leveringsdyktighet og høyere kapasitet. Resultatet: En høymoderne, innovativ og effektiv logistikk.

Suksessfaktor: Medarbeiderne

Medarbeiderne: Vår suksessfaktor
Vi vet dette: Med stor sannsynlighet er den største suksessfaktoren til Lampenwelt (som lampegiganten er en del av) medarbeiderne våre. Hva nytter det med høye mål, dersom ingen er til stede for å leve opp til målene?! Helt siden oppstarten av Lampenwelt råder det i dag blant de rundt 500 medarbeiderne våre de samme verdiene som fra begynnelsen.

 Kundetilfredshet

Kundetilfredshet som første bud
Kundeservice betyr å ha to åpne ører for enhver kritikk fra kundene. Kundeservice er et spørsmål om imøtekommenhet, vennlighet, kompetanse og gleden ved å jobbe med mennesker. Helt fra starten av har Lampegiganten.no levd og åndet for god service for kundene og det gjør vi fortsatt.

Lamper og belysning

Lamper og lys for et nydelig hjem, arbeidsplass og hverdagsliv
Fascinasjonen for lyset, dets design og effekt samt den raskt utviklende teknologien er en av hjørnestenene i Lampegiganten.no, Skandinavias største Online-handel for lamper og belysning. Produktsortimentet vårt på over 40 000 artikler tilfredsstiller både privat- og bedriftskunder.

En bekymringsfri og fordelaktig handel

En bekymringsfri og fordelaktig handel
Handel på internett uten risiko – det tilbyr vi i Lampegiganten.no. Negative opplevelser ved å handle på nett, for eksempel ved at man har tapt pengene eller er misfornøyd med produktet, kan bidra til at man er skeptisk til å handle online. Hos oss vil vi gi en ukomplisert og trygg service som er rik på fordeler. Dette vil sørge for at du for en god og positiv opplevelse av handelen hos Lampegiganten.no.

Priser

Priser som gjør oss stolte
Anerkjennelse for prestasjonene våre fyller oss med glede og takknemlighet. På den måten vet vi, at vi er på den rette veien mot å tilfredsstille alle våre kunder. En av de største utmerkelsene for oss er derfor kundetilfredshet, her er vi så heldige at vi får positive tilbakemeldinger hver eneste dag.

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.