GUIDE

Barneromslamper - 5 belysningshacks

I barnerommet kan man virkelig slippe seg fri når det gjelder belysningen! Et fantastisk jenterom i sarte toner med prinsessemotiver og små blomster. Eller et gutterom i grønn- eller blåtoner med fotballmotiver og fly. Hva med å la klisjeene gå og fokusere på en god blanding av akkurat det ditt barn er opptatt av? Barneromslamper er mangesidig og omfatter alt fra skrivebordslamper til nattlys og gjerne i klare farger.


Hack nr. 1: barneromslamper for guttene

Skal jeg bli pilot, fotballstjerne eller politi? Drømmene til små gutter blir drømt om og om igjen hos små gutter – fra generasjon til generasjon! Hvorfor ikke la belysningen bli inspirert av disse drømmene?

Et fly som pendellampen i barnerommet - det vil absolutt være et blikkfang for både barn og voksne. Lampen kan også knyttes inn i godnatthistoriene - den vil jo mest sannsynlig være godt synlig for de små øynene i sengen.

Uansett om man snakker om tak-, vegg- eller bordlamper til barnerommet kan motivene være så kreative at mange lekesaker blir satt i skyggen av de lysende høydepunktene. De ulike motivene kan uansett være inspirasjon til fantasifull lek på gutterommet – fra fotball til hundelek!


Hack nr. 2: barneromslamper for jentene

Et hint av rosa kan det godt være i jenterommene! Aller helst fargerikt med morsomme kombinasjoner av grønt og gult. Lampene kan absolutt være noen av fargeklattene som får plass på rommet.

Med dyremotiver samler man hos de aller fleste barn mange bonuspoeng. La fargerike hester, frosker og bier lyse opp rommet og samtidig gi en lekende og fin atmosfære.

Hva som absolutt ikke kan mangle i drømmeverdenen til jentene er naturligvis feer og prinsesser. Som motiver på barneromsbelysningen passer disse ekstra godt og gjør sitt for å forvandle et ordinært rom til en fantasiverden som vil romme mange timers lek og moro.


Hack nr. 3: belysning til leksearbeidet

Å skrive de første setningene, legge sammen tall og øve på skjønnskriften - med en egen fargerik skrivebordslampe kan jobben bli enda mer morsom!

Også ved skrivebordet er det lov å drømme seg bort – å la tankene fare mellom de ulike hjemmeleksene. Kanskje tankene forsvinner inn i drømmer om sjørøvere eller inn i dyrenes verden? Slik blir også leksearbeidet mer lystbetont. Skriveborslampen bidrar både til gode fantasier og gir godt varmhvitt lys til jobben.

Det er selvfølgelig også viktig å plassere skrivebordslampen på rett plass. For barn som er høyrehendte skal lampen plasseres på høyre side mens for venstrehendte barn skal lampen plasseres på akkurat motsatt side. Slik vil det ikke oppstå skygger i boken når barnet øver på skjønnskrift.


Hack Nr. 4: nattlys

Skikkelig mørkt - det er det ingen barn som liker. Ofte blir fantasiene om spøkelser og monstre under senga altfor realistiske i mørket. Hvordan kan man sovne da? Dersom man har et nattlys med sitt favorittmotiv på vil det absolutt bli enklere å sovne på kvelden.

Ikke bare nattlys hører til som belysning ved barnesengen. Også en leselampe på nattbordet kan absolutt være fint å ha når barnet har begynt å lese selv. Eller kanskje man burde investere i dette også til mamma og pappa sine godnatthistorier? Vi anbefaler uansett en lampe med en varmhvit lyskilde, det gjør kveldens siste stund mer avslappende og trivelig.

Når det kommer til nattbordslampene setter fantasien ingen grenser. Spesielt populært blant barna: lamper som tryller frem motiver som måne og stjerner på veggen. Barnerommet blir et trygt og avslappende rom for enhver som får muligheten til å sove der, barnet selv og mulige lekekamerater på besøk.


Hack nr. 5: kule lamper man kan gi i gave til barn

Ønskelisten kan bli lang når det gjelder den etterlengtede bursdagsfesten. En gave som vil lyse opp og dekorere et barnerom i flere år fremover. Hva med en lampe i fargerike motiver med sjørøvere til marihøner?

Å finne på noe helt nytt til barnebursdagen? Det er ikke så lett! Men, her kan foreldrene til de små festgjestene være kreative ved å pakke inn en lampe som bursdagspresang. Det gir glede i ethvert barnerom!

Tenker man på rollemodeller som Pippi Langstrømpe kan man drømme seg bort i eventyr som flygende varmluftballonger og sjørøverskip. Slike lysende drømmeverdner vil garantert begeistre ethvert barn!

Alle barneromslamper


FAQ: Ofte stilte spørsmål om barneromsbelysning

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.