Kun

Ekstra rabatt: 11 % fra 1299 kr | 14 % fra 1899 kr - på nesten alt

Opptil -65 % på tak - og pendellamper

Barnerom bordlamper

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farge
Stilretning
Materiale
Pris
Bruk
Merke
Fatning
Beskyttelsesklasse
Lysstrøm totalt (i lm)
Stemmeassistent
Lyspære inklusiv
Made in Germany
Dimmer
Form
Dimbar
Innebygget LED
Med fjernkontroll
Med bryter
Smarthus system
Lysfarge (utvalg)
LED
Kan reguleres i høyden
Batteridrevet
Antall lyskilder
Med bevegelsessensor
Diameter (i cm)
Bruk
Bredde (i cm)
Bruk
Wattstyrke
Bruk
Høyde (i cm)
Bruk
Vi kan ikke finne noen varer som samsvarer med de valgte filtrene.

Bordlamper barnerom

Barneromslampe fra Niermann

En trofast følgesvenn for barn som tegner, leser og gjør lekser

Det er ikke nok med bare en taklampe når barnet sitter konsentrert over leksebøkene. Da trengs det en bordlampe på barnerommet. En god nattbordslampe hører uansett med når barnet vil lese på sengen og trenger å orientere seg i nattemørket.

Hvor mye lys bør nattbordslampen på barnerommet avgi?

Du tror det kanskje ikke, men de yngste gleder seg som oftest til å gjøre lekser. Så snart bordlampen på barnerommet skal tas i bruk og ikke bare være dekorativ, er lysstyrken viktig. Den bør avgi minst 400-500 lumen.

Hvilken lysfarge bør en bordlampe på barnerommet ha?

Det kommer an på hvor bordlampen skal stå. Hvis den skal stå ved sengen hvor den skal sørge for et behagelig, avslappende kveldslys, anbefaler vi en varmhvit lysfarge (mindre enn 3 300 kelvin).

skrivebordet er det viktig med godt arbeidslys. Her anbefaler vi universalhvit lysfarge (mellom 3 300 og 5 300 kelvin). Denne lysfargen benyttes også på kontorer.

Vær oppmerksom på at noen bordlamper leveres uten lyskilde. I så fall kan du bestille passende lyskilde med varmhvit lysfarge.

Barneromslampe fra Dalber
Barneromslampe fra Elobra

Hvilke lyskilder egner seg for bordlampen på barnerommet?

Bruk uknuselige lyskilder i plast i bordlamper på barnerommet. Disse er mye sikrere enn lyskilder i glass. Unngå også sparepærer siden disse inneholder kvikksølv.

Vi anbefaler lyskilder med LED-teknologi. Disse har lang levetid og tåler å tennes og slukkes mange ganger. Dessuten sparer du opptil 90 % strøm sammenlignet med tradisjonelle glødepærer.

Pass på å velge et varmhvitt, behagelig lys med en fargetemperatur på mindre enn 3 300 kelvin og passende lysstyrke når du skal kjøpe LED-pære. Det er vanlig å bruke lyskilder med en lysstyrke på minst 400 lumen i bordlamper. Hvis lampen kun skal fungere som dekorasjon, kan du sette inn en lyskilde med færre lumen.

Hvorfor er det så viktig med en god nattbordslampe på barnerommet?

Mulighet til å orientere seg i nattemørket, lese eller sovne i koselig belysning: Nattbordslampen har mange viktige funksjoner på barnerommet.

Lyset bør være blendefritt, noe en fargeglad skjerm kan bidra til. Et godt tips: berøringsdimmer i stedet for å lete etter lysbryteren er det nok at du berører bordlampen for å få lys. Bare vent, når du først har vent deg til denne løsningen, vil du ikke kunne tenke deg å ha noe annet.

Vil du vite mer om bordlamper til barnerommet eller om lys og belysning? Våre fagfolk hos kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 23 96 04 30 eller via kontaktskjema.

Barneromslampe fra Maco Design
Vis mer Vis mindre

De gjennomstrekede prisene tilsvarer produsentens anbefalte utsalgspris.
Alle priser er inkl. 25 % mva. fraktkostnader kommer i tillegg.

© 2024 Lampenwelt GmbH