Bærbar belysning - Lysende blikkfang til inne- og uteområde

Dette populære belysningstilbehøret er mer enn bare en bordlampe: bærbare lamper er fleksible og allsidige. Takket være batteri og det praktiske håndtaket kan dette lysende must-have tas med rundt i hele huset - og med den riktige IP-klassen også utendørs. Spennende smarte tilleggsfunksjoner gjør de bærbare lampene enda mer attraktive.

Lys & musikk to go

Light & Music to go

Bærbar belysning og mobil høyttaler i ett! Det bør vel ikke mangle i noen av sommerfestene i hagen. Utstyrt med bluetooth er ikke yndlingsmusikken langt unna. Og dersom man har behov for litt ekstra strøm til mobilen kan lade den opp raskt og enkelt via lampens integrerte powerbank.

Flere bærbare lamper med høyttaler

Trendy belysning under stjernehimmelen

Trendy belysning under stjernehimmelen

Til avslappende stunder på terrassen, i teletet når man er på camping, som en lanterne når man går gjennom hagen på kvelden. Overalt er en mobil lampe superpraktisk og gir et behagelig lys. Ofte kan man også henge opp lampen på nærmeste gren, takket være praktiske håndtak og festemuligheter. Kun fantasien setter grenser for hvor lampen kan tas i bruk.

Flere mobile lamper

Populære belysningsideer til et hjemmekoselig hus

Populære belysningsideer til et hjemmekoselig hus

Bærbare lamper er ikke kun ment til å bruke utendørs. Også i hjemmets øvrige rom skaper de en god atmosfære. For eksempel er en bærbar lampe god å ha når yndlingsboka tas med til et annet rom. Eller ønsker du å lese mens resten av familien ser på favorittserien? En bærbar lampe gir deg godt nok lys samtidig som den ikke blender noen i rommet.

Flere bærbare lamper

Lamper to go kan også være smarte

Lamper to go kan også være smarte

Bærbare lamper er ikke bare fleksible fordi de kan tas med overalt. I sin smarte versjon er en mobil lampe også veldig allsidig med tanke på valg av lysstyrke, fargeskift og intensitet. Avhengig av humør eller anledning kan du veksle farger og atmosfære på belysningen. Alt sammen med din smarttelefon eller via bluetooth. Vi lover – du kommer til å elske det!

Flere bærbare lamper

Lys som fleksibelt designelement

Lys som fleksibelt designelement

En bærbar lampe behøver ikke nødvendigvis å komme i form av en vanlig lanterne. Designermerker i høy kvalitet tenker videre og dermed transformeres disse trendobjektene til stifulle tilføyelser til et moderne interiør. Og ikke kun innenfor hjemmets fire vegger, men også i hagen gjør bærbare designerlamper en god figur.

Flere bærbare designerlamper

  • 1 200 000 produkter på lager
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp

Dra fordel av eksklusive rabatter kun for abonnenter på nyhetsbrevet!

Registrer deg nå for vårt gratis nyhetsbrev og spar i dag!

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.