Belysningsideer til baderommet

Baderommet er ikke kun til for å vaske seg eller pusse tennene. I tillegg til å være et funksjonelt bruksrom er det også et velværerom. For å møte disse to kravene til rommet er rett belysning essensielt. Til påkledning og dusjing er det ett som er viktig: en god allmennbelysning. Taklampen er et godt alternativ til å møte dette kravet, men også vegglamper, spotter og downlights kan være gode alternativer. For å sminke seg og å barbere seg trenger man en blende- og skyggefri speilbelysning. Ja, også var det stemningsbelysningen: For å skape en velværeoase belyser man badet med effektbelysning og naturligvis også stemningsfulle smarthus-lamper.

Viktig å huske på: I badet må man ta hensyn til våtromssonene og krav til kapslingsgraden på lampene. Du kan lese mer om dette på bloggen vår .

Nyheter og så stilig

God belysning fra taket

Tak- og pendellamper til badet

Som tommelfingerregel sørger taklamper som blir montert på badet for en god allmennbelysning. Lyssterke vegglamper kan også gjøre denne jobben vel så godt. I dag er det også mange som ønsker seg et baderom hvor man kan skru ned tempo og slappe av. I et slikt rom spiller design og utseende til lampene en viktig rolle. Hva med å bruke pendellamper som grunnbelysningen? Her går funksjon og innredning hånd i hånd.

Fler taklamper

God belysning fra taket
Kjøp produktene her

Lavmælt design

Downlights og spotter

Når de er avslått er de usynlige. Men desto større effekt gir de, når de er påslått: vi snakker om LED-downlights og LED-spotter. Førstnevnte er spesielt gunstig ved mindre bad siden de ikke opptar noe plass. Men, downlights krever noe mer forarbeid og plass i selve taket. Spotter leveres ofte i sett og er enkle å montere både på veggen eller i taket. Disse lampene gir en god allmennbelysning til velværeoasen.

Fler downlights

Lavmælt design
Kjøp produktene her

Rundt speilet

Sentrum av skjønnhetsoasen

Speilet spiller en stor rolle i badet, vi vil påstå at den spiller en av hovedrollene. Børste og føne håret, pusse tennene, sminke seg eller barbere seg – alt dette er nesten ikke mulig å forestille at man får gjort uten den reflekterende glassflaten. Dessuten er det veldig viktig at speilet er belyst slik at det ikke oppstår noen skygger, alt må være lyst, klart og selvfølgelig uten at noen blir blendet. Like viktig som at fargegjengivelsen er på minst 80 er plasseringen av lampene. Ofte rammer de inn speilet på høyre og venstre side i tospann, men man kan også plassere lampen(e) over speilet.

Fler speillamper

Rundt speilet
Kjøp produktene her

Smart stemning på badet

Dimmet belysning i varme fargetoner

Gjør badet til en ekte velværeoase – smarthusbelysning møter alle kravene som blir stilt i baderommet. Disse lampene kan jo både dimmes og man har muligheten til å endre lysfargen fra universal- til varmhvit. Man har også muligheten til å leke seg med tusenvis av fargenyanser på lyset. Badet du tar for å slappe av blir enda mer avslappende. Lampene lar seg også styre via fjernkontroll, smarttelefonen eller også talestyring. Man kan også programmere et beroligende lysoppsett for kvelden. Det lønner seg å leke seg med lyset!

Mer smarthus til badet

Smart stemning på badet
Kjøp produktene her
  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Service

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*Rabattkoden er gyldig i 21 dager fra mottakelse og gjelder bestillinger med en minimumsverdi på 750 kr. Kun en rabattkode per kunde og for én bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponger eller koder og kan ikke senere trekkes fra en regning. Gjelder ikke for unntatte merker og produsenter.