Artemide taklamper

Taklamper fra Artemide

Moderne belysning made in Italy

Mye mer enn kun en lyskilde: Artemide taklamper er estetiske lyskunstverk med avansert teknologi. De moderne stilikonene fra det italienske firmaet som ble grunnlagt i 1960, pryder de flotteste hoteller, de beste restauranter, de store kontorlokalene – og hjemmene til sanne belysningseksperter!

Pirce Micro

by G. M. Scutellà

Lysshow: Ringene blir opplyst nedenfra. Dermed blir det fascinerende lysmønsteret projisert i taket. Dette skaper en indirekte belysning.

Oppdag nå

Skydro

by R. Lovegrove

Organisk favoritt: De enkelte elementene ligner skinnende sølvdråper og avgir indirekte lys i taket. Dermed skapes en blendefri lyssetting.

Oppdag nå

Chlorophilia 2

by R. Lovegrove

Blomsterfantasi: De gjennomsiktige PMMA-elementene ligner svevende blader. Det indirekte lyset skaper imponerende effekter i samspillet med bladene.

Oppdag nå

nh S3 14

by Neri & Hu

Orientalsk purisme: De kinesiske designerne utviklet denne moderne, justerbare lampen med det lanternelignende elementet med orientalsk tradisjon som forbilde.

Oppdag nå

Decomposé

by Atelier Oï

Design som lyser opp hverdagen: inspirert av en opprullet luftslange og denne lampen med navnet Decomposé (nedbrytning på norsk) er uten tvil et unikt innredningselement.

Oppdag nå

Miconos

by E. Gismondi

Glass møter klassisk stål: Stålelementene i denne lampen har fått en klassisk messingfinish og harmonerer perfekt med den klare, runde glasskjermen. Passer godt over spisebordet eller i hallen.

Oppdag nå

Orsa 21

by Foster + Partners Industrial Design

Et illusjonistisk mesterverk: Med sin kjegleformede, gjennomsiktige skjerm gir Orsa inntrykk av en flytende skive av lys - mitt i rommet. Et perfekt designet levende høydepunkt!

Oppdag nå

Tolomeo

by M. de Lucchi & G. Fassina

Tilpasset til stuens hygge: I stedet for den tradisjonelle metallskjermen har denne varianten fra den legendariske lampeserien en sjarmerende skjerm laget av pergamentpapir.

Oppdag nå

Logico

by G. Reichert & M. de Lucchi

Denne lampen har klasse: Denne både imponerende, men samtidig behagelige lampen, laget av munnblåst glass, beriker såvel hotellobbyer elelr restauranter som det private hjem.

Oppdag nå

  • 425 000 produkter på lager
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Topp kundeservice og eksperthjelp
23 96 04 30 Tjeneste

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Finn den rette belysningen til ditt hjem

Eksklusiv nyhetsbrev-påmelding

100 kr rabattkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsverdi på minimum 750 kr. Ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.